<

Шахта №9 «Нововолинська» тимчасово відновила роботу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 7.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

7-го вересня на п’ятий день від початку протестних акцій колектив шахти №9 «Нововолинська» вирішив тимчасово приступити до роботи. Та заробітної плати шахтарям поки не виплатили.

Нагадаємо, 3-го вересня гірники шахти №9 відмовилися приступати до роботи, вимагаючи виплатити заробітну плату за липень та серпень.

Ввечері 6-го вересня шахтарям «Бужанської» почали надходити кошти – 25% заробітної плати за липень.

Голова незалежної профспілки шахти №9  Василь Гура повідомив, що працівникам 9-ї кошти не ниплатили.

“Тимчасово починаємо працювати, та в понеділок, 10-го вересня, знову йдемо у «Волиньвугілля». Пилипюк ховається”, – сказав Гура.

Голова місцевої організації Незалежної профспілки гірників України Сергій Макаров розповів, що особисто дзвонив до “смотрящого” Андрія Венгрина, щоб поцікавитися чи надійде передоплата з реалізації вугілля на “Український національний продукт” з шахти №9, яку можна використати на погашення заборгованості по заробітній платі.

“Це ви мені ще винні більше 5-ти мільйонів. Хто “ви” не зовсім зрозумів, чи шахта чи “Волиньвугілля”. Ми йому нічого не винні. Потім мені передзвонив Танчев (Павло Танчев, депутат Нововолинської міської ради, директор виокремленого підприємства, яке поки що існує лише на папері ДП “Шахта №9”, – ред.) та сказав, що Вєнгрін готовий дати предоплату лише на ДП “Шахта №9”. Нам зарплати немає, лише “Бужанській”, яка й вугілля нормального не добуває”, – зазначив Макаров.




один коментар
  1. Чого ви вцепилися тої бужанки там такі самі шахтарі це все ваша профспілка вас розводить і бреше вам просніця відкрийте очі хлопаки гоніть їх всіх поки не пізно вони всі в долі і це вугіля що у вас наскладі пропаде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок