<

Шахраї викрали 12 тисяч гривень у нововолинця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 28.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську на минулому тижні зафіксовано два факти шахрайства. Жителі міста продовжують потрапляти у тенета інтернет-шахраїв. У аферистів одна мета – вивідати реквізити банківських карткових рахунків, а далі зняти з них гроші.

Таким чином у підприємця 1971 року народження шахрайським шляхом викрали 12 000 гривень.

Чоловік забажав придбати гральну приставку через інтернет-магазин. По телефону він отримав пароль на одноразову банківську операцію, а відповідні реквізити рахунку повідомив потенційному продавцю.

Як результат, зловмисник викрав із кредитної картки нововолинця 12 тисяч гривень, – повідомив начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Ще до одного мешканця Нововолинська зателефонували шахраї, які представились торговими агентами та запропонували придбати телевізор на одному із інтернет-магазинів. Він повідомив банківські реквізити свого рахунку та перерахував продавцю 500 гривень, як результат – товар не надійшов а телефон зловмисника не відповідає.

Незважаючи на чисельні попередження працівників міліції бути пильними, шахраї продовжують видурювати кошти у довірливих громадян.

В’ячеслав Мартинюк нагадує нововолинцям: “Щоб не стати жертвою шахраїв не користуйтесь сумнівними сайтами, ні в якому разі не називайте реквізити банківського рахунку, не перераховуйте кошти невідомій особі”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа