<

Сформували робочу групу, яка працюватиме над положенням про Нововолинський госпітальний округ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:00 | 3.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарі 3

2-го жовтня у Нововолинську відбулося засідання госпітальної ради Нововолинського госпітальної округу.

Члени ради сформували робочу групу, яка працюватиме над положенням про Нововолинський госпітальний округ, і розробкою перспективного плану розвитку, – йдеться на офіційному сайті Володимир-Волинського міської ради.

“Сформована робоча група, до складу якої увійшли представники всіх центральних районних лікарень, які розташовані на території Нововолинського госпітального округу. Робоча група працює над Положенням про Нововолинський госпітальний округ і опрацюванням перспективного плану розвитку, який розрахований на три роки. Кожен заклад повинен обгрунтувати своє бачення розвитку і на узагальненій основі буде складено перспективний план. Зараз нічого конкретного сказати не можемо, тому що законодавча база не є повноцінною, яка б могла чітко визначити шляхи розвитку. Рада проголосувала за здійсення виїздних засідань – на базі лікарень другого рівня для ознайомлення матеріально-технічної бази та інфраструктури кожної”, – розповіла Катерина Чубок, голова Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу.

Рада також визначилася, що буде збиратися за потребою, але не рідше одного разу на квартал.

Нагадаємо, що головою Госпітальної ради Нововолинського госпітального округу обрано головного лікаря ЦПМСД Катерину Чубок. Місто Володимир-Волинський у госпітальній раді також представляють перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, головний лікар ТМО Олександр Клачук, які були присутні на засіданні.

Як відомо, до цього територіального об’єднання лікувальних установ увійшли лікарні міст Нововолинська, Володимира-Волинського, ОТГ Володимир-Волинського, Локачинського, Іваничівського районів.

Фото ілюстративне




коментарів: 3
  1. Прикиньте не у Володимирі,Новіку більший,тому центр має бути тут!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок