<

Сезон стихійної торгівлі та купи сміття: у Нововолинську розширився «ринок»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 28.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 14

Місце стихійної торгівлі, що у Нововолинську, все більше розширяється. Торгові точки можна побачити на тротуарі по проспекту Перемоги, а не тільки в звичному місці – на дорозі до ринку. Разом з тим, продавці лишають сміття там, де і торгують.

Сьогодні, в суботу, тротуар не так заставлений прилавками, ймовірно через те, що працює центральний ринок і частина продавців – там. А в будній день їх багато. Окрім того, на дорозі навпроти торговельних точок лишають автомобілі, порушуючи цим ПДР на вулиці з одностороннім рухом.

Питання стихійної торгівлі в цьому місці не раз піднімали. Міська влада також вважає це проблемою міста, однак вкотре наголошує, що боротися із цим – завдання поліції. Поліція ж щоразу говорить, що у них вкрай не вистачає кадрів.

Торгівля торгівлею, але продавці лишають після себе сміття – пакети, коробки, пляшки. Все це стає черговою «окрасою» міста. На запитання журналіста для чого продавці кидають відходи тут, а не відносять до сміттєвих баків чи не забирають з собою, один чоловік опустив голову та промовчав, інший же просто усміхнувся.




коментарів: 14
  1. Де наша влада і поліція….скоро засеруть всю територію біля вопаку, як і біля базару….

  2. Це робота тільки поліції? А якже тоді сприймати слова очільника ОДА, що в нас найкращий мер-господарник? А зам, той що рейди проводить? А інший, з медичною освітою, не боїться якусь болячку подхватили? Дуже вже полюбляє огірочки “домашні”.

  3. А ви не купуйте.І проблема сама собою відпаде.Або грейдером весь товар зім’яти,бо просьби не доходять.Шановна адміністрація ринку і там обілечує,а потім попробуй щось зроби.Ми заплатили значить маємо право.Смішно,кругообіг ідіотизму.

  4. Незабаром буде шкільний базарчику… Така “окраса” ще й на стомертівці буде..

  5. Незабаром і День міста буде. Така “окраса” буде зроблена Вами по усій території міста.

  6. Незабаром святкуватимете День міста, тож самі ще не таку “окрасу” зробите разом песиками.
    Якщо вони Вас не покусають.

  7. Шановні покупці! Бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх близьких, рідних!
    Як Ви дозволяєте собі купувати в таких жахливих умовах? Тут все продається з землі ще й біля дороги. Сир та сметану продають із пилюкою, дощовою водою, молоко – в пластикових пляшках невідомого походження (в основному з смітників).
    То ж ринок не далеко, якихось 100 метрів. А там всі умови і для продавців є – накриття від дощу, лавочки присісти.

  8. Попит породжує пропозицію!
    Чомусь при дорозі краще купляють.
    Так кажуть продавці.
    Але як можна продавати і купляти біля сміття. Це себе не поважати!

  9. Працівниками ВУКГ, було прибрано дане стихійне сміттєзвалише, створене недобросовісними продавцями.”Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять”!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця