<

Сервісний центр МВС планують відкрити у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 23.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Новий сервісний центр МВС планують відкрити у Нововолинську в серпні. Зокрема, у ньому обслуговуватимуть здебільшого мешканців Володимир-Волинського, Іваничівського, Локачинського та Горохівського районів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив начальник Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

«Наш Регіональний сервісний центр МВС і територіальні живуть сервісним центром, який приблизно за місяць відкриється в шахтарському місті Нововолинськ. Це не буде, як дуже часто в нас пишуть: «Оновлення фасаду, а обличчя ті самі». Тобто також ідуть зміни по кадровому потенціалу, адже в минулому році відбувся конкурс, тому персонал оновився на 65%. Найголовнішим є те, що ці люди ніколи не працювали раніше в системі МВС, ці працівники прийшли з бізнесу, з спорту тощо. Сервісний центр відбудовується з нуля, він буде відкритого типу. Я думаю, що наш шахтарський регіон буде приємно здивований, адже в сервісному центрі передбачене все сучасне обладнання, враховуючи вимоги сьогодення», – каже Олександр Малашко.

З його слів, новий сервісний центр МВС обслуговуватиме здебільшого жителів Володимир-Волинського, Іваничівського, Локачинського та Горохівського районів, разом з цим, зважаючи на принцип єдиного вікна і враховуючи місце розташування Нововолинська, який межує з територією Львівської області, в установі завжди будуть раді обслужити і мешканців Львівщини.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер