<

Селище Благодатне урочисто відсвяткувало свій день народження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:30 | 30.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

28-го серпня в селищі Благодатному відбулися урочистості з нагоди 60-річчя, привітання висловлювали гості та жителі селища. Також була влаштована розважально-музична програма, та інші святкові дійства.

Привітав Благодатне селищний голова Олександр Топорівський – “У квітні 1953 року, коли стартувало спорудження шахти №7 “Нововолинська”, розпочалася історія. Завдяки  навколишнім копальням населений пункт отримав статус селища міського типу. Подяка ветеранам праці за труд, їхніми стараннями нове покоління має можливість жити в чудових умовах. За 60 років можна підвести певні підсумки, звичайно, не все добре, проте, щиро зізнаюсь, що від початку своєї роботи намагаюся системно змінювати становище, не все вдається, але з допомогою мешканців можна дійти до хорошого результату. Якби там не було, якою б владою не володіла одна – дві особи, але нас все ж таки ,майже, п’ять тисяч, а така кількість може зробити все” – зазначив молодий селищний  голова Благодатного.

На урочистій частині також були присутні гості: заступник мера міста Нововолинська Андрій Сторонський, депутат Волинської обласної ради Валерій Курстак, депутат Нововолинської міської ради Євгеній Недищук, представники народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус та Володимир Шаповал.

DSC08048
DSC08059
DSC08028

Олександр Топорівський з честю згадав загиблих шахтарів, закликав вшанувати світлу пам’ять хвилиною мовчання, також з цієї нагоди в селищі були покладені квіти до пам’ятника гірникам.

Після хвилини пам’яті, селищний голова висловив щиру подяку та уклін підприємцям-спонсорам, за допомогою яких відбулося святкування. Опісля, вручив почесні грамоти достойним громадянам.

Коротке слово привітання Нововолинська міська рада доручила заступнику мера Андрію Сторонському – “Хочу всіх щиро привітати з цим прекрасним вашим ювілеєм, від імені міського голови та особисто. Чудово бачити на площі багато сивочолих ветеранів, які своєю невтомною працею творили історію.”

DSC08098
DSC08100
DSC08039

До щирих привітань та нагород приєднався депутат Волинської обласної ради Валерій Курстак,  а також пердставники народного депутата Ігоря Гузя, Борис Карпус та Володимир Шаповал.

Для мешканців селища Благодатного виступав Іваничівський ансамбль пісні і танцю “Прибужжя”. Найменших мешканців радувало безкоштовне морозиво ТМ “Лімо”, торговий намет якої був розташований поруч із сценою. Також для дітлахів була організована розважальна програма від фонду “Прибужжя”.

DSC08110
DSC08116
DSC08054
DSC08042




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок