<

Сапожнікова потягнуло на романтику: у мерії Нововолинська щодо стану голови мовчать, але він активізувався у фейбуці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 19.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
32
/ коментарів 19

Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков вже шостий день перебуває в лікарні, за чутками його перевели у терапію. Що меру кращає свідчить його нещодавній допис у фейсбуці. В той же час офіційних заяв щодо стану очільника міста не прозвучало.

Нагадаємо, 13-го червня, як повідомляли джерела БУГу, Сапожнікова госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню з гострим інфарктом. Розповідають, коли в обласний центр привезли мера Нововолинська, було залучено для супроводу більше 10-ти поліцейських.

Звістка сколихнула місто. Багато нововолинців бажали міському голові швидкого одужання, були й такі, які зауважили, що пора Сапожнікову на відпочинок і стали прикидати, хто б міг стати його ставлеником.

Офіційних заяв з приводу госпіталізації ні влада міста, ні сам мер не робили. Не дякував міський голова і на побажання одужання від друзів на його особистій сторінці, які лишали коментарі. Та 18-го червня він таки дав про себе знати в соцмережі.

Мера Нововолинська потягнуло на романтику.

До слова, в одному із коментарів у фейсбуці керуюча справами виконкому Вікторія Магдисюк запевняла нововолинців: “Свою особисту сторінку міський голова веде сам”.

Що ж, після таких публікацій можна зрозуміти, що 66-річний “вічний” очільник громади йде на поправку. Інтернет-видання “БУГ” також бажає здоров’я Віктору Борисовичу.

А поки про мера нічого не чути, справи веде його перший заступник Андрій Сторонський.

Нагадаємо, що цей рік є особливим, адже восени 2020-го року відбудуться місцеві вибори. Щоб прийняти бій, здоров’я Віктору Сапожнікову знадобиться. Проте ще невідомо, в якій ролі він цей бій прийматиме: можливо, підготує ставленика. Перед місцевими виборами 2015-го року Сапожніков відзначив, що висував тоді свою кандидатуру востаннє.




коментарів: 19
  1. Давай вітя , пробивай дно , весели бабусьок. Незабуть про дачний халявний автобус, і вони твої

  2. І окрім того, він заявляв про це і у 2004-му. Під час Помаранчевої революції. Збрехав, як і завжди.

    • Ну так нема інших варіантів підходящої кандидатури!
      Одні баклани.
      А Сапог вже битий чортяра!

  3. Шановне Паньство ви критикуєте людину в якій шкурі ніколи не були. Ви думаєте там не взяв і тут не візьму це найкращий очільник міста? Чи може там узяв і там взяв за то створив робочі місця, а як ВИ виходили б з цієї ситуації коли шахти почали закривати завод СТО 5000 робочих місць накрився, бабовняна туди само, Нововолинськ до 2000-х займав 3-місце по
    Україні за наркоманією, кому зараз від 42 до 52 мало ваших знайомих загнулось? Останнє питання а що ВИ б зробили в такій ситуації? Подумайте….

    • Не думайте що я топлю за пана сапога, багато речей мені не подобається в нашому місті як і багатьом.

      • До Антона Зквашеного. Я вже подумав: Не йшов би на ту посаду. Крапка.

    • Згідний збоку критикувати всі ми герої. А насправді не так то воно все просто як нам здається.

      • лайк.бо ми з Вами там не були хоч моя мама медик за мороза багато історій і каже будь він прсто управлінцем а не васалом по збору кошт то він був би ефективним менеджером а не уролог на пів ставки.У мене мешканці міста є питання хто зараз завідує пологовим будинком? А Хто завідує реанімацією Вам приблизно суми відомі які потрібно сплатити пану Морозу щоб хоча б бути медсестрою. Це до карантину

    • Оооо, якшо ти зміг дотягнути до 42 в цьому місті, то ти герой з залишками козацького здоров’я!

    • “ну такоє”….спустив озеро, виловив всю рибу, а людям залишив “мул по коліна”… кришування штучного обанкрочування держпідприємств(з подальшим викупом “за копійки” чи їх знищенням)…кришування наркоторгівлі через віповідні структури(як “законні” так і не дуже)..

    • Віктор відредактував і повидаляв :)
      В нього ж тепер часу дофіга плюс вагонєтка, то має як поки медсестрички йому там роблять “як ніхто харашо” :)

  4. У Заквашеного чи Зквашеного “логіка” залізна! Так нестерпимо важко, страшно перебувати в тій шкурі, що ніяк не хоче її покидати десятки років.Настворював!
    За красиві очі віддавалися площі під підприємства, що отруюють місто?
    Чи не в його компетенції було зайнятися недобудовами житлових будинків, медичного комплексу? Порівняйте з Ковелем, де операції на сучасному обладнанні проводять столичні медики. Хіба не голова міста повинен про це думати разом з Морозом? Але… Може це тому, що останній і є парою Сапогу? По всіх параметрах совковості, сірості, брехливості…
    Про стан вулиць приватного сектору і нічого говорити.
    Особа, котра в свій час, була серед тих, хто переслідував людей, що похрестили дитину, тепер біжить в церкву, шукає порятунку свого іміджу. Цинізм небачений!
    А всякі недоквашені про щось тут розводять дурню, приймаючи містян за сліпих, глухих, недолугих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа