<

Сапожніков та Рожелюк подякували Морозу за багаторічну працю: керівник Нововолинської лікарні написав заяву на звільнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 4.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
67
/ коментарі 4

Керівнику Нововолинської ЦМЛ Віктору Морозу подякували за багаторічну працю.

Минулого тижня директор Віктор Мороз написав заяву на звільнення. 4-го листопада до керівника медустанови прийшли міський голова Віктор Сапожніков та його радник Володимир Рожелюк, аби подякувати йому за багаторічну сумлінну працю. Зібралися там і колеги Віктора Васильовича, – пише офіційний сайт міста.

У дружній атмосфері очільник міста пригадав позитивні робочі моменти, зазначив, що працювали багато років в одній команді. За 36 років роботи у Нововолинській лікарні Віктор Мороз зробив чимало добрих справ для розвитку медицини та жителів міста.

“Він був вимогливим керівником і умів мобілізувати колектив на роботу , – наголосив Віктор Сапожніков. – Попри негаразди, які є нині у медицині України загалом, ми вистояли завдяки зусиллям усіх медпрацівників і старанням Віктора Васильовича. Тож маємо тепер в Нововолинську госпітальний округ і наша лікарня стала опорною”.

Заступниця Віктора Мороза Олімпіада Галас подякувала за те, що своїм професіоналізмом, мудрістю, досвідом він надихав колектив. Завдяки його підтримці і грамотності працювали злагоджено.

“Дякуємо за науку, вимогливість, за те, що завжди тримали колектив у тонусі”, – додала Олімпіада Миколаївна.

А завідувач урологічним відділенням Олег Шипелик порівняв Віктора Мороза із потужним льодоколом, який пробивав шлях для комфортної роботи колективу.

“Ви належите до тих людей, які із впевненістю можуть стверджувати: «Я це зробив», бо дійсно ваш внесок у розвиток медицини міста– величезний”, – наголосив завідувач жіночою консультацією Михайло Новосад.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, самовідданість та особистий внесок у розвиток охорони здоров’я у Нововолинську міський голова вручив  Віктору Морозу подяку та побажав щастя, здоров’я, благополуччя й душевного спокою.

У відповідь Віктор Мороз подякував за приємні слова на його адресу і закликав своїх колег й надалі залишатися  однією командою, аби зараз у непростий час викликів, пов’язаних із коронавірусною недугою, зберегти опорну лікарню у місті.




коментарів: 4
  1. Щурі завжди перші тікають коли корабель тоне:) тобі ті накрадені гроші здоров’я не принесуть… Ще під кінець виписав собі премію на 2.5 мільйона гривинь красава… А не давно волентери збирали їжу по підприємцях на лікарню бо немає чим людей годувати ото система…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер