<

Сапожніков дає відповідь на публікацію у рубриці “Чутки над БУГом”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 10.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 10

У редакцію інтернет-видання “БУГ” надійшло письмове повідомлення від Віктора Сапожнікова про те, що він не погоджується з інформацією, опублікованою у рубриці “Чутки над БУГом” у публікації “Чутки над Бугом: Навколо шахти №1 вже “кружляють стерв’ятники”, яка, за його аргументами, підриває його авторитет як кандидата на посаду міського голови.

IMG_5903
IMG_59031

Нагадуємо, що інформація, опублікована в рубриці “Чутки над БУГом”, є інсайдерською.




коментарів: 10
  1. 10 ЛИСТОПАДА 2014РОКУ Я ЗВЕРНУВСЯ ДО мера сапожнікова з черговою заявою на предмет бездіяльності онного щодо криміногенної ситуації в місті і саботаж начальника міліції соломонюка у вирішенні цих проблем.Заява чіт -ко сформована власноруч з посиланням на певні дві статті Закону *Про органи місцевого самоврядування”*Згодом отримую маразматичну відписку за підписом сапожнікова,де зазначено,що дана заява носить характер ОЦІНОЧНОГО ЯВИЩА!!!!,а слідуюча відписка за підписом роже ЛЮКСА!!! взагалі несумісна з фабулою мого звернення,зокрема спростування щодо надання повної інформації про особу за яку я взагалі не вимагав.Тепер коли дивишся на ці бігморди на проспекті Шевченка з макетом!!! сапожнікова під гаслом : ВІРЮ В ЗАВТРАШНІЙ ДЕНЬ****хочеться спитати: А ЗА ВЧОРАШНІЙ ХТО БУДЕ НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ? Сторонський,рожелюкс,чи савік(не шустер)?Зганьбилися ви ерзац-керманичі міста—завтрашній день може бути для вас останній…Дай відповідь мере!

    • Друже Васиьку, усе треба робити гарно, а щоб було усе гарно та культурально треба нам усім молодь нашу пропагувати на усіх рівнях, щоб усі бачили яка в нас є молодь розумна, не те що старі діди. Зараз молодь пішла енергійна та ввічлива до старших людей. Молодь поважає наші традиції. Отож бо й воно.

  2. Він взагалі не хотів підтримувувати шахтарів коли питали де мер чьому не підтримує шахтарів коли бастували він сидів в дома і не виходив хай згадає коли шахтарі приходили під його будинок.

  3. Ох зацепили святого! Слід нагадати пану Сапожнікову, що він ще поки, що є діючим мером і публічною особою як держ.службовець тому було б доцільно заглянути і почитати такі Закони, як “Про державну службу”, “Про місцеве самоврядування”, “Про публічну інформацію” та закон України “Про журналістику”. І розібратися в питанні інсайдерської інформації та і рубрика “Чутки над Бугом” говорить сама за себе. Смішно звертати увагу на такі публікації, хіба що там міститься реально правдива інформація. Круто респект інсайдеру!

      • Верховна Рада україни 14 травня прийняла закон № 0924 “Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо посилення гарантій законної професійної діяльності журналістів” До Вашого відома!!!

        • Тобі що за клопіт? То ж тільки професіоналів посилює у яких державне посвідчення або ксива є на руках. Не треба народ смішити перед виборами бо нам зараз треба зосередитися на головному питанні

  4. В.Сапожніков недвозначно натякає на суди. Вікторе Борисовичу! Вам нагадати чим закінчилися судові процеси проти Кліндухова, Свідерського та Коптюка у 2005 році, які ініціювли ви та ваш друг? І кого насправді, потрібно було судити? Того разу ви викрутились. На цей раз так не буде. Тільки спробуйте подати у суд на А.Медину за те що написав правду! Це переслідування журналіста. Вже відійшли зашпори після Майдану? Ми вважаємо, що потрібно судити саме вас.

    • Анатолю, хто ти є такий на землі нашій грішній? Тільки то й вмієш що язиком ляпати та Сапожнікову потакати.Не кажи про себе ми.Бо ти не маєш однодумців

  5. “Сповідь клептомана”,а бігморди на проспекті Шевченка з гаслом “З вірою в майбутнє”—-“Ілюзії і фантазії клептомана”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця