<

Сантехмонтаж чистив у Ковелі річку та втопив два екскаватори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:12 | 11.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4179
/ коментарів 6

Під час роботи з очищення річки Турії у Ковелі «пішли» у воду два екскаватори нововолинського «МП Сантехмонтаж».

Тендер на капітальний ремонт русла річки Турія в районі вулиці Сагайдачного у Ковелі відбувся у жовтні 2020 року з очікуваною вартістю 610 000 гривень, – інформує КовельMedia.

Змагалися у торгах два суб’єкти господарювання. Приватне підприємство «МП Сантехмонтаж» (м. Нововолинськ) запропонувало виконати роботи за 449 980 грн, а ТОВ «Волиньбудтех» (м. Ковель) – за 450 000 грн. Отож, з різницею у 20 гривень перемогла нововолинська фірма.

Виконуючий обов’язки начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради Сергій Дудка підписав 20 жовтня договір підряду з директором ПП «МП Сантехмонтаж» Анатолієм Коптюком, а 16 грудня між ними було підписано додаткову угоду про те, що договір діє до 31 грудня 2021 року, а в частині розрахунків – до повного виконання зобов’язань за цим договором.

До речі, як зазначає сайт аналітики відкритих даних Clarity Project, управління КП та ЖКГ виконкому Ковельської міської ради підписало з ПП «МП Сантехмонтаж» 7 договорів на загальну суму 73 млн 669 тис. 417.00 грн.

Ще у лютому чиновники мерії заявляли, «як тільки дозволять погодні умови, роботи розпочнуться». І ось вони розпочалися, причому з інциденту – робітники втопили техніку. Як подібне могло статися?

Проєктом передбачалося очищення річки спеціальним екскаватором – драглайном, який має ковш, що кріпиться до стріли і закидається на не один десяток метрів. Сам же драглайн розташований на березі. Однак такої техніки тут чомусь немає.

8-го липня пізно ввечері можна було бачити, що у воді знаходяться два екскаватори. Роботи тривали й після 23-ої години.




коментарів: 6
  1. То так Коптюк тоннами рибу ловить. Все йому мало. І екологія мовчить. Дядька за 2 карасика судять. Коли уже нажереться. За 73 млн. міг би вже і три екскаватори подарувати Ковелю.

  2. Застав дурня Богу молитись… Це українське прислів’я,а ось питання тендерів- це чистий кримінал … Як можна віддавати контракт фірмі з мізерним статутним капіталом,без спецтехніки??? Одне слово …два- дерибан,відкати.

  3. коптюк кращий друг сапожнікова . він офіційно купив нововолдинськ у сапога (згадайте які труби коптюк міняв для нас за наші гроші??) поміняв а старі сотні тон труб продав.(де рослідування) тепер за державні гроші купить тєхніку собі (і громада незнає які гроші колптюк загрибає на нас він опалює всі лікарні тирсою)))) шановний Ігор Гузь чкщо тобі народ небайдужий ми ждем рослідування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер