<

Самоспалення на нововолинському териконі: особу встановили за відбитками пальців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 3.05.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 9

28-го квітня у Нововолинську правоохоронці виявили тіло хлопця на териконі шахти №2. Особу померлого вдалося встановити за відбитками пальців, повідомляють у поліції. 

Ним виявився 20-річний мешканець Нововолинська. У 2013 році він намагався покінчити життя, спаливши себе, проте тоді врятували батьки.

Хлопець мав психічні розлади, на момент вчинення суїциду ніде не навчався. Як повідомили у поліції, він працював з батьком на будівництві.

За словами правоохоронців, 28-го квітня о 8:20 юнак купив на заправці літрову пляшку бензину. Напередодні мав конфлікт з рідними.

Тіло знайшли двоє хлопчиків із Нововолинська. Діти не зверталися в поліцейський відділок, проте розказали про інцидент, побачивши правоохоронців у місті.

Поліцейські виїхали на місце події. Пошукові дії здійснювали із застосуванням розшукової собаки, залучили експертів з Луцька.

Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Відтак, відомості за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою правовою кваліфікацією за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (самогубство).

Інтернет-видання “БУГ” повідомляло, що під час огляду місцевості неподалік трупа поліцейські виявили запальничку, розплавлену пластикову пляшку з залишками рідини та пакет, в якому знаходилася коробочка з грішми і гральні карти.




коментарів: 9
  1. Як на заправці продали 1 літр палива, якщо в пластикову і скляну посуду не продають,і маю сумніви що заправка меньше 3-ох літрів можуть налити?

  2. на мавексі, саме обладнання, не включить менше ніж 2 літра. “купив на заправці літрову пляшку бензину” шо це за брєд? вони бензин в пляшках продають?

  3. “Тіло знайшли двоє хлопчиків із Нововолинська. Діти не зверталися в поліцейський відділок, проте розказали про інцидент, побачивши правоохоронців у місті” – діти походили по терикону, знайшли тіло загиблого і пішли в місто шукати поліцію? БУГ, ви часом таке пишете, шо вуха завертаються! Діти шо там робили? пішли на терикон погуляти? відстань -1,5 км. від центру міста. були на териконі 2 шахти, а потім в місті поліцію повідомили? Не можу скласти картину.

  4. На всіх бензоколонках встановлений ліміт, менше як дві літри налити неможна

  5. Наші “прахвесіанали” у поліції придумають що завгодно, щоб не було “висяка”…і 200гр. бензину, за їхньою версією, зміг би купити.

  6. на МАРСі без проблем купити 1л в пластикову пляшку, сам колись купував

    • Де заправка “Марс”, а де терикон шахти №2? І самогубця шукав би де можна купити 1л. бензину декілька годин? Ги-ги, на кого така версія розрахована?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок