<

Самогубство чи вбивство: рідні атовця з Нововолинська не вірять, що він міг покінчити з життям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 16.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Місто гірників у черговий раз облетіла страшна новина: у власній квартирі на мікрорайоні «Шахтарський» був знайдений повішеним на дверях шафи колишній 30-річний десантник аеромобільної бригади, який двічі побував на сході, Олександр Бугайов.

Про це пише Місто Вечірнє.

Тіло чоловіка опівдні виявила бабуся, яка прийшла відвідати онука. Вени на його руці були перерізані, біля шафи стояла миска з кров’ю, в якій плавали недопалок і обгортка від леза, а на стіні – кривавий напис «Вб». Двері в квартиру були відчинені, ключі стирчали зсередини. На столі родичі знайшли старий мобільник, квитанцію з ломбарду на 450грн. за здану батарею від смартфона і кредитну угоду на тисячу гривень. Самого телефона, який рідні бачили в нього за кілька днів до трагедії, ніде не було.

Відомо, що Олександр проживав в однокімнатній квартирі разом із вагітною цивільною дружиною Катериною, з якою познайомився в зоні бойових дій, куди дівчина приїздила як волонтерка. За версією поліції, причина смерті десантника – самогубство, але рідні в це не вірять і розповідають, що в нього не було жодних підстав для того, щоб піти на такий фатальний крок. Мовляв, він завжди був спокійний, доброзичливий, їздив на заробітки в Польщу, чекав на народження дитини і будував райдужні плани на майбутнє.

За кілька місяців до трагедії жінка поїхала до своєї рідні на Львівщину, і 1-го липня чоловік мав її забрати додому, але не доїхав. Зателефонував дружині і повідомив, що вже доїжджає до Бродів, але потім зв’язок обірвався. Наступного дня він знову зателефонував їй в обід і повідомив, що мусив змінити маршрут і поїхати сплатити штраф за порушення митних правил при перевезенні в Україну в лютому нерозмитненого автомобіля.

Остання телефонна розмова Олександра з дружиною відбулася приблизно за дві години до його смерті. Він сказав, що в квартирі на тумбочці лежить 1000 злотих їй на пологи і гроші ще на дещо, але нічого, крім кількох дрібних монет, рідні так і не знайшли, хоч і обшукали всю квартиру.

Тому переконані, що чоловік загинув не з власної волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок