<

«Саме ви зараз закладаєте фундамент майбутнього», – Порошенко привітав мера Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 14.12.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 6
Президент України Петро Порошенко привітав Нововолинського міського голову Віктора Сапожнікова з Днем місцевого самоврядування. Відзначали його минулої п’ятниці, 7-го грудня.

У своєму звернені Петро Порошенко підкреслив надзвичайну відповідальність голови міста перед представниками громади, – пише сайт Нововолинської міської ради.

«Велика честь і визнання бути представником своєї громади, захисником її інтересів у питаннях державного управління. Водночас це і надзвичайна відповідальність, оскільки саме Ви зараз закладаєте фундамент майбутнього, а результат Вашої праці оцінюють насамперед люди. І саме на Вас покладаюся я, коли доручаю втілювати ті реформи, які ініціює центральна влада.

Щиро вдячний Вам за сміливість стати на чолі громади, за підтримку і розуміння необхідності впровадження реформи децентралізації. Світ навколо нас змінюють хоробрі, дієві, активні люди. І сьогодні це – Ви!», – написав Президент.




коментарів: 6
  1. Ще пару таких шоколадних вiтаннь i процент пiдтримки мiстян в В. Б. може критично впасти.

  2. Такі листівки надійшли всім мерам міст України. Пан Петро, таким чином, намагається заручитися їхньою підтримкою на майбутніх виборах президента. І це, як завжди, нашим міським головою було подано, як “величезну перемогу”. Ото, заживемо тепер, земляки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер