<

Саме ДЛЯ ТЕБЕ: в Нововолинську з’явився новий сучасний магазин «FOR YOU»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 10.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
116
/ коментарів 5

7-го квітня в Нововолинську відбулась надзвичайно приємна подія – відкриття сучасного та унікального магазину «FOR YOU». Новий торговельний заклад формату «convenience store», площею у 120 кв. м , розташований за адресою проспект Дружби, 10 а.

Магазин створений для максимального комфорту покупців – розміщено три каси, є понад 4000 позицій товару. Екстер’єр та інтер’єр розроблені в стилі «LОFT» – все стримано, лаконічно та гармонійно.

Особливу увагу приділено покупцям, які цінують свій час та бажають швидко та смачно перекусити. Саме тому в магазині створена сучасна та зручна Food  zone, площею 40 кв.м. Облаштована вона з використанням новітнього обладнання.

Щоб день був сповнений енергії та насолоди – кожен покупець має можливість скуштувати ароматну каву з професійного апарату «Schaerer».

Аналогів даного апарату в західній Україні немає! Обладнання ТМ «Schaerer» – це революція в світі приготування кави та напоїв! Смак звареної кави важко повторити навіть професійним баристам, а якість молочної пінки відповідає рівню SCAE.

Для приготування Super кави використовується виключно натуральне та свіже молоко, імпортовані високоякісні кавові зерна та кришталево чиста вода! Скуштувавши один раз кави у магазині «For you», Ви відкриєте по-новому смак справжньої кави! Для гурманів пропонуються напої з додаванням смакових сиропів (виготовлених виключно з натуральної сировини).

Новинка – холодна та освіжаюча ICE кава (з додаванням льоду). Приємно вражає той факт, що для маленьких відвідувачів пропонуються смачні та корисні напої «Milk kids» на основі натурального молока.

Екслюзивна новинка – корисна та поживна Гранола!

Гранола містить вівсяні пластівці, горіхи, сухофрукти, мед, фрукти. Її можна брати з собою, використовувати в якості перекусу, можна замінити полуденок. Батончик зручно носити в сумочці, якщо захотілося перекусити, то він завжди під рукою. Про користь граноли відомо всім! Дуже смачно поєднується з кавою.

Для любителів швидкого перекусу – щойно випечена апетитна піцца, чіабата, бургери, фокачча, хот доги, круасани, смачне та натуральне брауні. Можна придбати навіть різні види супів, картопляне пюре та гарячу локшину.

Смачно перекусити можна відразу в магазині, для цього розміщена дерев’яна стільниця поруч з вікном, з якого відкривається чудовий вигляд на парк та центральну частину міста.

Багато різновидів морозива, зокрема всесвітньо відоме Gelato, зроблять день смачним та прохолодним, а охолоджені напої (серед яких – безалкогольне МОХІТО) допоможуть швидко освіжитися в спекотну погоду!

Концепт магазину розроблявся за принципом «найкращому магазину – все найкраще», саме тому до процесу створення  було залучено професійних дизайнерів, спеціалістів у сфері найновітніших засобів освітлення. Використано обладнання найкращих світових виробників «IGLOO, Cold, Schaerer, Modern expo».

В перекладі назва магазину «For You» – магазин ДЛЯ ТЕБЕ. Покупець є головною цінністю! «For You» – це відмінний сервіс, привітний персонал, Super смачна кава, корисна їжа, широкий вибір продуктів харчування. Там є все, що необхідно, щоб день був вдалим, приємним та сповнений super можливостями.

Завітайте!




коментарів: 5
  1. Чудовий магазин! На мою думку тут найкраща кава в місті, до того ж використовується натуральне молоко (бачив як заливали в апарат). Мохіто дуже смачне – Всім Рекомендую скуштувати. Дякую працівникам за гарний сервіс!

  2. Класний магазин!
    Є що купити!завжди можна знайти новинки та цікавинки!
    Смачна кава і мохіто!
    А ще в літньому кафе можна придбати піццу за помірною ціною з насиченою начинкою!
    Рекомендую

  3. Були в цьому закладі нещодавно
    Кава смачна,тістечка теж
    Не сподобалось поєднання формату Пів старого магазину на Півоновленоі ФудЗони ( тим більш повністю скопійованоі з відомоі сіткі Експрес Маркетів)
    Сподівались побачити Щось зовсім Нове ніж інші магазини,а побачили Недороблений Формат !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок