<

Сам собі режисер? НПГУ вкотре назвала дії Макарчука як лідера профспілки “самовільною діяльністю”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 19.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
53
/ коментарів 9

На звернення в.о. генерального директора ДП “Волиньвугілля” Миколи Пирога до Незалежної профспілки гірників України щодо діяльності Богдана Макарчука як голови профспілки шахта “Бужанська” прийшла відповідь, в якій вказано, що найближчим часом вживатимуться заходи з метою недопущення нелегітимного обіймання Макарчуком цієї посади.

На Раді голів НПГУ, що відбулася 25-го листопада 2015 року у Києві, голову профспілки шахти “Бужанська” Богдана Макарчука не лише позбавили посади керівника, але й виключили з профспілкової організації.

6-го серпня 2015 року в Нововолинському будинку культури відбулася конференція за участю членів Незалежної профспілки гірників України. Присутніми були усі члени профспілкових організацій гірників, крім представників шахти “Бужанської”. Ключовим питанням, яке розглядали на конференції, стало виключення з первинної профспілкової організації відокремленого підрозділу “Шахта “Бужанська” Державного підприємства “Волиньвугілля” Богдана Макарчука.

13769485_1804420636458053_6713971755043313174_n

Тим не менше, Богдан Макарчук вправно керує профспілкою “Бужанки” і вважає зняття з посади незаконним. Під його безпосереднім керівництвом проходять практично всі акції протесту частини гірників цієї копальні.

Таку діяльність “шахтарського ватажка” НГПУ вважає грубим порушенням Статуту організації, а його дії розцінюються як узурпація посади голови профспілки.




коментарів: 9
    • і ніхто не може нічого з ним зробити.
      Здавалося що прийщов новий генерал, виробничник, почнуть працювати….
      Так ні, краще горлопанити під керівництвом Макарчука…
      Що чекає вугільну галузь в Нововолинську? Через рік ніхто не буде з ким воювати, бо не буде шахт…

  1. ЯК БОГДАН КАЖЕ після кожного речення на мітингах —ГАНЬБА—
    Богдан ІДИ ДОЛІКУЙСЯ У ВОЛИКУ.
    Ти хвора ЛЮДИНА.
    До кінця тижня щей справочку люди твою побачуть з воликі.І заяву з міліції за те що ти гроші перед поїзкою в волику вкрав на ринку де ти торгував.
    ЯК БОГДАН КАЖЕ —ГАНЬБА—

  2. Відразу видно – пишуть справжні ” дивані” шахтарі..))), які в курсі справи, кому де лікуватись, торгувати і т.д. Ще не було такої людини, яка маючи свою думку і захищаючи думку робітників копалень, вам “бунтівники пера” підходила. Богдан молодець! І як би вам він пік очі, має багато однодумців в усіх колах мешканців нашого міста, так що даремно ” рвете душу”, правді бути!!! А вам і справді – ГАНЬБА..!!!!!..

    • Сашко Веселий-Ну ти і веселий КРАСІВО БОГДАНУ ЛИЗАНУВ.
      Принаймі я працюю в цьому кодлі і бачу все що робиться і на чіїй богдан стороні.
      ЗАПИТАЙТЕ У НЬОГО ДЕ ВІН ГРОШІ НА ПИРІШКІ І ЧАЙ 40% бере.КОЖНИХ 15-30 хв виходити і казати ось вам БРАТТЯ 200 грн на чай і пирогі.Та і є ІНФОРМАЦІЯ ЯКА ДОБАВЛЕНА ДО СЛІЦТВА ЗА ВСТУП В ПРОВСПІЛКУ 200 грн.Є ВІДЕО МАТЕРІАЛИ.
      С.Б.У. Працює а не на дивані сидить.

      • скажіть, а часом у вас немає інформації щодо того, як відбувається вступ до спілки Шарка..)))))))))), додайте і ці відомості, ви ж за правду, за честність..)))

  3. Це шок!!! Як такого “ватажка” підтримують шахтарі??!!! Немає слів… То шо Макарчук, тобі Пиріг – поганий генерал! Ну то постав себе сам на посаду!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок