<

Проблема парковки біля центрального ринку Нововолинська – на прицілі активістів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 26.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Усі нововолинці час від часу ходять на ринок і знають про те , що вельми непросто знайти місце, де залишити свою автівку, та ще й так, щоб потім можна було виїхати безпечно, не зачепивши нікого і не отримавши штрафу від працівників ДАІ.

Громадський активіст Андрій Перевознік виступив ініціатором проведення рейду. Він запропонував ДАІ міста Нововолинська прослідкувати за тим, де та як припаркований автотранспорт у дні, коли в місті працює ринок. На жаль, ця вдала задумка не здійснилась. Деталі – у відеосюжеті




коментарів: 6
  1. Краще займіться проблемою автономного опалення-в Червонограді і Володимирі дозволено,а у нас -ні???

    • Просто наша міська влада так “економить” на теплі та газі… в міськ установах взимку така жара була, шо зайти не можна було…а люди мерзли і платили великі гроші.
      Вот у мене 3-х кімнатна квартира, в домі стоїть лічильник тепла, в холодні місяці за опалення я платив 300-400 грн, при тому мусив включати газову плитку щоб трохи ще зігрітись, сусід навпроти маючи автономне опалення, платив 250 грн, і ходив по хаті в трусах…вот вам і економія.

  2. Шановний Андрій а що ви зробили для того щоб було де паркуватись біля ринку????? а ви хочете контролювати парковку, якщо немає місця де паркуватись люди і паркуються на трасі, біля памятника солдатові. створіть місця парковки. а тоді вже контролюйте міліцію і паркування авто. займіться більш вигіднішою справою навіть тою самою про опалення….

    • Вадим, кожен займається тим, що його болить. Якщо вас турбує опалення чи відсутність парковки – вперед, не сидіть біля компа, дійте, сидячи на дивані опалення саме не проведеться! Бо якщо слідувати Вашій логіці, то грабунки чи банальний гоп-стоп можна виправдати тим, що злодій не може знайти роботу, а на життя потрібно заробляти. Аналогічна ситуація з паркуванням: є знаки – виконуй їхні вимоги.
      Якщо по суті, то це бу

  3. Якщо по суті, то це була ініціатива інспекторів ДАІ. Вони запропонували подивитись на їхню нелегку працю по деблокуванню прилеглих вулиць до ринку. Заголовок статті трішки не коректний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця