<

Рятувальники провели заняття з основ цивільного захисту для нововолинських школярів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:15 | 24.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

20-го квітня співробітниками Нововолинського МВ УДСНС України  у Волинській області був проведений виступ у Нововолинській ЗОШ I-III ступенів № 2 щодо правил безпечної поведінки при виявленні небезпечних боєприпасів часів війни.

Насамперед було  організувано навчальну евакуацію школи з метою нагадати школярам, де знаходяться аварійні виходи і як правильно покинути школу під час пожежі. Після навчальної евакуації всім учням школи розповіли про правила поводження не тільки під час пожежі, а під час інших надзвичайних ситуації.

   Рятувальники нагадали дітям  правила поведінки у разі виявленні підозрілих предметів. Під час спілкування вони також розповіли про види вибухонебезпечних предметів та небезпеку, яку криють у собі ці предмети. Фахівці ДСНС продемонстрували зразки боєприпасів. Також звертати увагу на залишені сумки, кульки, коробки, і про їх виявлення повідомляти на номери «101» та «102». Також показали дітям відео «Небезпечні знахідки».  

Крім того, в ході виступи учні отримали листівки з правилами безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок