<

Рятувальники провели рейдовий захід у житловому секторі Нововолинська з питань попередження пожеж у побуті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 26.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

26-го січня Нововолинським міським відділом спільно із представниками управління праці та соц. захисту, співробітниками національної поліції та засобами масової інформації було проведено профілактичний рейдовий захід у житловому секторі Нововолинська  з питань попередження пожеж у побуті. В ході заходу  основну увагу приділили помешканням, де проживають люди літнього віку, багатодітні родини та особи, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час бесід з громадянами нагадали правила безпечного використання газових й електричних приладів, розповіли, як поводитися у випадку виникнення пожеж та інших надзвичайних подій. Також оглянули оселі місцевих жителів, вказали на недоліки у протипожежному стані помешкань, зокрема й щодо експлуатації газового опалення та електрообладнання.

Через сильну ожеледь учасники рейду звернулися до жителів  бути обережним та дотримуватися правил безпеки під час перебування на вулиці щоб не травмуватися.

Дотримання правил пожежної безпеки є необхідною умовою збереження життя, а подібні профілактичні заходи направлені на зменшення кількості пожеж та інших надзвичайних подій.

Наостанок місцевим жителям вручили листівки та пам’ятки з правил безпеки життєдіяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер