<

Рятувальники міста Нововолинськ провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання на підприємстві ТзОВ «Олія Волині»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 16.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
103
/ Коментарі відсутні

15 листопада 2017 року на пункт зв’язку частини 5 ДПРЧ м. Нововолинськ поступило повідомлення про пожежу на території ТзОВ «Олія Волині» за адресою: м. Нововолинськ, вул. Нововолинська, 60. 

За тактичним задумом внаслідок порушення технологічного процесу відбулося загорання резервуарів зберігання олії. Вже за декілька хвилин по прибуттю до місця умовної пожежі на територію «Олія Волині» рятувальниками 5 державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ була проведена розвідка та створено штаб пожежогасіння, – йдеться на офіційній сторінці у Фейсбук.

З метою локалізації пожежі було подано пінні стволи на гасіння пожежі та захист від теплового випромінювання сусідніх резервуарів. В ході практичного відпрацювання дій з гасіння пожежі рятувальники вдосконалювали свою майстерність, тренували чіткість та злагодженість в роботі, ознайомлювалися з оперативно-технічними характеристиками ТзОВ «Олія Волині». На місці події прибули служби взаємодії та діяли згідно поставлених завдань.

По завершенню навчань, адміністрація об’єкту та рятувальники відзначили, що відпрацювання усіх дій дозволило на практиці перевірити оперативну підготовку чергових караулів Нововолинського гарнізону, вміння обслуговуючого персоналу взаємодіяти з рятувальниками.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа