<

Розвиток освітніх закладів та відпочинкових зон: голова Волиньради з депутатами оглянули локації, які оновлюють у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 24.09.2022 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
1078
/ 1 коментар

У Нововолинську, попри війну, роботу з переселенцями та обмежені бюджетні витрати, все ж тривають в освітніх навчальних закладах та відпочинкових зон. Чим живе та як оновлюється місто приїхав ознайомитись голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Зустрічали й супроводжували голову облради волинські депутати Андрій Бокоч та Юрій Сиротюк, секретар міської ради Олена Шаповал згодом до них доєдналися депутат Волинської ради та перший заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук та мер Нововолинська Борис Карпус.

Напочатку делегація відвідала Центр професійно-технічної освіти у Будятичах та їхні кафе, швейну аудиторію і перукарню у місті, де навчаються та проходять практику студенти. Директорка закладу Валентина Приступа зазначила, що під час війни швеї виготовляють розгрузки, балаклави та інші предмети за потребами військових.

Після освітнього закладу голова облради та супроводжуючі вирушили до гуманітарного штабу, куди передали волонтерську допомогу.

Згодом делегація оглянула, як проходять ремонтні роботи спорткомплексу біля ліцею №8. До слова, вони знаходяться на завершальному етапі. Як зазначив директор ліцею Олег Янюк, основні роботи планують виконати уже на Покрову до 14-го жовтня. На спортивному майданчику поклали штучне покриття, також закладені бігові доріжки, які згодом накриють поліуретаном.

Наступним етапом буде встановлення восьми опор для освітлення території. Ці та інші роботи закладені у наступному кошторисі, вартість 1,5 млн грн.

Директор додав, що даний майданчик слугуватиме не лише школярам, але й для жителів усього Шахтарського мікрорайону. Адже щовечора сюди приходить близько 50 людей, щоб провести дозвілля.

Ще однією локацією, яку відвідали, став «Форест-парк», де роботи також знаходяться на завершальному етапі. Там уже викладені доріжки бруківкою, висаджене озеленення, облаштоване освітлення, збільшено кількість паркомісць. Ще згодом мають встановити лавочки.

Нагадаємо, облаштовувати зону відпочинку почали ще торік. Кошти вдалося залучити за сприяння нардепа Ігоря Гузя. Також фінансово долучився депутат облради Юрій Сиротюк.

Григорій Недопад зазначив, що його приємно вразило те, що місто розвивається та оновлюється, не зважаючи на важкі реалії, у яких опинилась уся країна.

Форест




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер