<

«Розпиналися, що все наше», – Климович звернувся до депутатів Нововолинської міської ради з приводу скандального підвалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 22.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ коментарі 2

22-го серпня на сесії Нововолинської міської ради депутат Леонід Климович звернувся до колег з приводу підвального приміщення на проспекті Перемоги 1А, на яке він має дозвіл щодо приватизації.

“Хочу звернутися до всіх депутатів. Всі пам’ятають голосування з приводу підвалу, коли приходили мешканці і казали, що будуть судитися. Тоді найняли адвоката. Скільки було засідань, близько 8-ми, на жодне вони не з’явилися”, – почав промову Климович.

Як розповів Климович 22-го серпня 2019 року депутатам, на суді визнали, що порушена підсудність і мешканцям будинку потрібно звернутися в інший суд.

“Пройшов рік, не подають позов. Вони не користуються, я не користуються – бюджет втрачає, я втрачаю, вони втрачають, хоча приймав би посильну пайову участь в утриманні будинку. Хай хоча б в суд подадуть. Плачу півтори роки оренду, тепло, а там суми непогані.

Я ж ваш колега, будь ласка розберіться з цим питанням, а то проголосували, догодили кому треба, а вийшла дуля з маком, а Климович плати. Давайте створимо комісію, бо проситиму приймати якесь рішення на сесії”, – зазначив Климович.

Нагадаємо, 19-го травня 2017 року мешканці будинку 1А на проспекті Перемоги у Нововолинську провели мітинг з вимогою призупинення дії рішення міської ради щодо приватизації частини підвального приміщення депутатом міськради Леонідом Климовичем.

“Таких підвалів, власником яких є міська рада, було виставлено не приватизацію та продано міською радою чимало, всі шляхом викупу орендарем. Зараз в тих підвалах розміщені різні торгові заклади. Чому ж до цього приміщення така увага, хто підігріває конфлікт та свідомо вводить в оману людей?” – прокоментував тоді конфлікт із нововолинцями депутат міськради.

Крім того, люди просили на сесії міськради винести окремо питання передачі на баланс ОСББ підвального приміщення, яке перебуває у комунальній власності.

15-го червня Нововолинський міський суд задовольнив заяву мешканців проспекту Перемоги 1А про забезпечення адміністративного позову і постановив призупинити рішення Нововолинської міськради від 24-го лютого 2017-го року про приватизацію підвального приміщення.




коментарів: 2
  1. а яке буде призначення того підвала? ще одне космолот казино для маргіналів? ні, дякую.

  2. Наскільки знаю, якогось милого, справу передали у Червоноградський міський суд. Ніби ближче не можна було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок