<

Розповіли, які послуги з’являться в Центрі надання адміністративних послуг у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:14 | 27.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Головним завданням Центру надання адміністративних послуг у Нововолинську – своєчасне, повне і якісне надання адміністративних послуг жителям.

Люди звертаються для реєстрації місця проживання, бізнесу, майна, а також для видачі паспортів громадянина України та для виїзду закордон, – йдеться на сайті міста.

За адміністративні послуги, надані працівниками відділу ЦНАП у 2020 році в міський бюджет надійшло 585 тисяч 980 гривень.

Кількість послуг постійно збільшується. Зокрема, його доповнено послугами соціального характеру.

Запроваджена послуга «2 в 1», яка дає можливість особі віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта вперше одночасно отримати номер платника податків.

Планують організувати інформування людей про результат їхніх звернень за допомогою смс-повідомлень.
Також актуальним є надання супутніх послуг. Зокрема, виготовлення копій документів безпосередньо в приміщенні ЦНАПу.

Уже цього року може з’явитися послуга з видачі посвідчень водія та реєстрація транспортних засобів.

Працюють над забезпеченням комфортних умов людям з інвалідністю. Тут облаштований пандус і спеціальна туалетна кімната. У перспективі – закупівля оптичного обладнання для людей з вадами зору та залучення онлайн-сурдоперекладача для людей з вадами слуху.

Мережа ЦНАП розширюється. За підтримки програми «U-LEAD з Європою» облаштують територіальні підрозділи у селищі Благодатному, селах Грибовиця та Гряди.

Велика увага приділяється підвищенню рівня професіоналізму та обізнаності адміністраторів. Вони беруть участь в онлайн семінарах і тренінгах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер