<

Розповіли, як мешканці Нововолинська можуть отримати залишки коштів із субсидій минулого опалювального сезону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 30.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У 138 громадян Нововолинська, які одержували житлову субсидію у безготівковій формі протягом минулого опалювального періоду, утворились залишки коштів на облікових записах отримувачів житлових субсидій у АТ «Ощадбанк», за якими не було звернень щодо їх виплати після 01.06.2020 року.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Спеціалістами управління соціального захисту населення всі громадяни, які не звернулись щодо виплати таких коштів, були повідомлені щодо необхідності відкриття поточного рахунку у Нововолинському відділенні АТ «Ощадбанку» для зарахування на нього залишків цих коштів.

З метою уникнення масового скупчення громадян в умовах поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, для відкриття поточного рахунку для зарахування на нього невикористаних коштів рекомендуємо користуватися електронною чергою відвідування банку. Цією послугою можна скористатися на офіційному веб-сайті АТ «Ощадбанку».

У разі відсутності звернення щодо виплати залишку коштів, 20.12.2020 року АТ «Ощадбанком» припиняються обліковуватись записи і протягом двох робочих днів кошти повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

На період карантину всю інформацію про стан призначення субсидії можна отримати за телефонами: 098 371 88 52, 3 01 07 у режимі робочого часу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок