<

Розповіли деталі викрадення чоловіка в Нововолинську: на териконі в канаві закидали землею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 14.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Надвечір 25-го червня у Нововолинську молодики напали на знайомого, який перебував з ними в одному автомобілі, зв’язали, побили та вивезли до одного з териконів. Прокурори наполягають на взятті під варту чоловіків.

Про це йдеться на сайті прокуратури Волині.

Нагадаємо, 26-го червня, по першій годині ночі до Нововолинського відділу поліції із заявою про вчинення щодо нього кримінального правопорушення звернувся 54-річний місцевий житель.

29-річний та 30-річний мешканці Нововолинська підозрюються у вчиненні розбою, викрадення офіційних документів з корисливих мотивів, незаконного заволодіння паспортом та незаконного позбавлення волі людини.

Вивізши на терикон, чоловіки продовжили побиття та тортури – проводили по шкірі чоловіка ножем, висловлюючи погрози, а тоді помістили у канаву і, заліпивши рот скотчем, закидали жертву землею та сміттям. І так залишили, а самі поїхали.

У ході знущань молодики відібрали в потерпілого банківські картки, з яких мали намір зняти кошти, паспорт і сумку з грошима й речами –усе належне іншій особі. Звільнився потерпілий лиш за кілька годин.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 187, ч.1 ст. 357, ч.3 ст. 357, ч.2 ст. 146 КК України.

Прокурори наполягають на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.




коментарів: 3
  1. Це просто родич одного з поліції.чому ви ненапишете правду що потерпілий пргрожував ножем і хтів викрасти авто за це і отримав

  2. Безпека в місті наше все! В міській раді пропускний режим..за те..А камери не працють по місту. Калас…

  3. Ще додайте до статті: ст.125 КК – повідомлення винним невизначеній кількості осіб або хоча б одній людині завідомо неправдивих вигадок про начебто вчинений потерпілим протиправний чи аморальний вчинок або інших відомостей, що ганьблять потерпілого.
    Це не прокуратура, а шарашкіна кантора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця