<

Розповіли деталі розбійного нападу неповнолітніх на чоловіка в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 29.10.2019 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Двом неповнолітнім 17 та 16 років, які ввечері 27-го жовтня побили та пограбували 20-річного чоловіка, світить до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Волині.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у неділю, 27 жовтня, юнаки 17-ти та 16-ти років близько 23-години по вулиці Лісній у Нововолинську напали на 20-річного місцевого жителя. Зловмисники побили його та відкрито заволоділи особистими речами на загальну суму 6 тисяч грн. На даний час він госпіталізований у відділення нейрохірургії центральної районної лікарні.

Одного із нападників, 17-річного жителя Іваничівського району, слідчі затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Юнак раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу. Частину викрадених речей поліцейські вилучили та повернуть  власнику.

Наразі неповнолітні перевіряються на вчинення інших злочинів на території Волинської та Львівської областей.

Вирішується питання про оголошення їм про підозру у інкримінованому злочині та обрання затриманому міри запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Триває досудове розслідування за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер