<

Розпочався процес приєднання навколишніх сіл до Нововолинська та обрано старост

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:54 | 14.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

14-го грудня на сесії затвердили старост сіл, які увійшли до Нововолинської громади та рішенням міської ради розпочали процес приєднання Благодатної селищної та Грядівської і Грибовицької сільських рад до складу міської ОТГ.

Під час обговорення кандидатури Олександра Топорівського на посаду старости Благодатного, у деяких депутатів та представників громадськості виникли запитання. Однак запропоновані кандидатури на старост обранці підтримали своїм рішенням.

“За” відповідне рішення, що стосується старост, проголосували 21 депутат, “проти” – 1, “утрималося” – 7, “не голосувало” – 3.

Старостою селища Благодатне обрали Олександра Топорівського, який 5 років був селищним головою.

Старостою села Грибовиця стала Інна Степюк.

Старостою сіл Гряди, Кропивщина, Низкиничі, Тишковичі, Хренів обрали Руслану Романець.

Усіх трьох обрали до складу виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Староста набуває правового статусу посадової особи.

Депутати Нововолинської міської ради також прийняли рішення про початок реорганізації Благодатної селищної ради, Грибовицької та  Грядівської сільських рад шляхом приєднання до Нововолинської  міської ради.

Затверджено план заходів з реорганізації. Відповідно до нього має бути створена спеціальна комісія.

Нововолинська міська рада є правонаступником усього майна, прав та обов’язків Благодатної селищної ради, Грибовицької сільської ради, Грядівської сільської ради. Існування селищної та сільських рад буде припинено.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер