<

Розпочалися громадські слухання з питань будівництва автостоянок в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 27.11.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

24-го листопада оголошено про початок громадських слухань з приводу будівництва автостоянки для магазину промислових товарів на вулиці Сокальській, 1 та автостоянки на проспекті Степана Бандери. 

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд детальних планів територій під будівництво автостоянок – повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Схеми розташування та використання територій, планувальних обмежень, проектний плани забудови та інша документація буде розміщена на інформаційному стенді відділу містобудування та архітектури.

Проектом передбачається будівництво автостоянки для магазину промислових товарів на вулиці Сокальській, 1. На земельній ділянці розміром 0,2452 га планується забудова площею 2452 кв.м.

Автостоянка на проспекті Степана Бандери буде розміщена на земельній ділянці, територія якої становить 0,0641 га. Площа забудови – 641 кв.м.

З детальним планом території можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури за адресою: м. Нововолинськ, Мікрорайон Шахтарський, 40.

Пропозиції та зауваження надаються особисто у письмовій формі із зазначенням чітких обґрунтувань.

Строк подання та розгляду – місяць з дня оголошення про початок громадських слухань.




коментарів: 5
  1. Боже ж Ти мій! Громадські слухання. Де?! І коли? А про іржаві труби прокладені на вул. Маяковського дружбаном мера, на що завели вже давно кримінальну справу, слухань не буде?

  2. цe стоянки біля вeликих магазинів,вони просто нeобхідні,щоб нe захаращувати проізджу частину.всюди такі є,і в нас мають бути.

  3. якщо зробити платний вїзд. то наші люди будуть ставити машини біля олти тай все, і до заправки недоберешся. так що краще зробити стоянку яка повина бути

  4. Іде мова про 2 чималі шматки землі. Один майже 50 на 50м другий більше ніж 30 на 20м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця