<

Розпочали встановлення нових дитячих майданчиків у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 13.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1502
/ коментарів 11

Цього тижня у Нововолинську розпочали встановлення нових ігрових майданчиків. Одинадцять комплексів закупили минулоріч за кошти «соцеконому», які громада отримала за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Загалом придбали 13 майданчиків, вартість яких 1 млн 80 тис. грн. Два з них – встановили у 2021 році, повідомляє міська рада Нововолинська.

Зараз роботи тривають у різних куточках міста. Зокрема, на Грушевського, 5; Винниченка, 5; Шухевича, 3; 6 мкрн, 3; 15 мкрн, 24 і 34. Також вдалося докупити кілька нових споруд на вже встановлені майданчики.

Далі планують розпочати роботи біля Нововолинського ліцею №4. Там теж стоятиме сучасний ігровий комплекс.




коментарів: 11
  1. Хто ж так облаштовує дитячі майданчики ? Після першого дощу, там просто буде болото. Хто цим питанням займається, прошу спочатку подивитись і вивчити, як це робиться у цивілізованому світі. Ми ж хочемо жити як в європі ? ))) Ну, тоді вчиться грамотно і логічно, підходити до облаштовування інфраструктури міста.

    • майданчики, танчики, гроші треба тратити зараз на армію, а не на майданчики

  2. Люди, у вас ,що, дітей, внуків немає. ?!!!. До чого цей ваш сарказм. Починаємо з малого і прекрасного для дітей. Хіба це погано?. Будуть і у нашому місті заводи і робочі місця. Не може мер за короткий час правління містом перекроїти і побудувати нове ,якщо старі господарі не зробили цього за 20 літ правління. Вірю, що ми обов’язково підеімемо наше місто на новий рівень. Хай швидше закінчиться війна. Миру нам всім.

    • До чого тут нардеп, без нього бачу ніяк, аж смішно. В нас є господарник, от він має цим займатися, тим більше в нас децентралізація!
      Я пам’ятаю як Ірпінь звітувала, ролик зняли, як вони за 2-3роки після 2014 робудувалися, яка там була краса вже у 2018 році, можна сказати було що це і не в Україні. От там видно було, що мер на своєму місці і для людей працює, і що кошти платників податків міста нікуди не витікає, а вкладалися у розбудову міста!

  3. Підтримую якосьтак, майданчик повенен бути прорезинений, а не болото і пилюка. Зробіть замість 15 майданчиків 5, але нормальні.

    • Скоро ті майданчики будуть і прорезинені і прошприцовані.
      Одним словом: дітей фіг пустиш туди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок