<

Розпочалося будівництво парку біля торгового центру «FORest» у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 1.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
6066
/ коментарів 9

Нещодавно на території торгового центру «FORest» у Нововолинську стартувало будівництво нової зони відпочинку. Ескіз парку було узгоджено з мешканцями сусідніх будинків.

Кошти на облаштування рекреаційної зони вдалося залучити за сприяння нардепа Ігоря Гузя. З держбюджету виділи 1,3 мільйона гривень. Також фінансово долучиться депутат облради Юрій Сиротюк.

Ескіз нового парку включає місце для відпочинку, скульптуру, штучний кам’яний струмок, а також для діток – сучасну ігрову зону.

На території скверу будуть висаджені низькорослі дерева. З мешканцями погоджено залишити вербу, що була тут декілька років.

За бажанням мешканців будинку, що знаходиться біля скверу, їм буде облаштовано парковку з обмежувачем. Відвідувачі торгового центру та парку зможуть припаркувати автомобіль біля ТЦ «FORest».

Нагадаємо, мер міста Борис Карпус поспілкувавшись з нововолинцями, вислухав їхні побажання, які будуть враховані при розробці остаточного проєкту.




коментарів: 9
  1. Це дуже добре. Вітаю! А коли “козячий парк”, у якому немає приватних комерційних об’єктів, міське керівництво доводитеме до пуття?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер