<

Розіграш подарунків та запальне шоу влаштував магазин «FOR YOU» у Нововолинську*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 17.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

Магазин «FOR YOU» у Нововолинську організував Super шоу. Розіграш подарунків та незабутнє дійство стало яскравою подією року.

FOR YOU – це радість, тепла атмосфера та маса приємних враженнь і моментів, якими хочеться ділитися з друзями. Це завжди зручно, стильно та трендово. Як розповідають власники магазину, виходячи саме з даних принципів, 1-го вересня стартував розіграш супер подарунку.

“Вибір подарунку був однозначним: від найкращого магазину для улюблених відвідувачів стильні та суперові навушники APPLE AIR PODS 2 генерації”.

Півтора місяці тривала боротьба за супер приз. Бажаючих виграти було настільки багато, що додатково встановили два лототрони.

“Жителі нашого міста – це сучасні та стильні люди. Super команда FOR YOU вболівала та підтримувала кожного, адже основна цінність магазину – відвідувачі”.

15-го жовтня наступив день розіграшу і неочікуване грандіозне шоу. Встановлена музична сцена, професійне освітлення, супер сучасна акустика. На сцені ведуча оголосила про проведення додаткових розіграшів та подарунків – брендовані термокружки, сертифікати на SUPER каву, найсмачніші бургери.

Особливим гостем став DZIDZOn Show. Своїм виступом зірка створив неймовірну атмосферу. Були запальні танці, спецефекти, шалений вибух позитивних емоцій. Для дітей – шоу мильних бульбашок та незабутні селфі.

Визначення переможця було об’єктивним способом – щасливий чек витягнула маленька дівчинка, яку обрали з присутніх. Переможцем виявилася пані Наталія.

“Було надзвичайно. Цей вечір Нововолинськ не забуде. Дякуємо FOR YOU за чудове свято. А суперовим працівникам магазину величезна вдячність за класний сервіс та чарівні посмішки щодня. Дівчатка, навіть будні Ви робите святковими”, – поділилися враженнями присутні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа