<

Богдана Макарчука виключили з Незалежної профспілки гірників України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 25.11.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 18

На Раді голів НПГУ, що відбулася 25-го листопада у Києві, голову профспілки шахти “Бужанська” Богдана Макарчука не лише позбавили посади керівника, але й виключили з профспілкової організації.

Про це повідомив депутат міської ради та голова профспілки шахти №9 “Нововолинська” Василь Гура.

Нагадаємо, що 6-го серпня 2015 року в Нововолинському будинку культури відбулася конференція за участю членів Незалежної профспілки гірників України. Присутніми були усі члени профспілкових організацій гірників, крім представників шахти “Бужанської”.

Ключовим питанням, яке розглядали на конференції, стало виключення з первинної профспілкової організації відокремленого підрозділу “Шахта “Бужанська” Державного підприємства “Волиньвугілля” Богдана Макарчука.




коментарів: 18
  1. А у членів профспілки Бужанської хтось запитався? Сама продажна і корумпована профспілка під головуванням Волинця! Закликаю усіх членів незалежної прорфспілки шахти Бужанська написати заяви про вихід з організації! І дев’ятої також,не будьте сліпі. Нехай всяка бездарь не замилює ВАМ очі!!!!Один Демченко і залишиться. Нехай зі своїм Гурою й далі витанцьовують під дудку ворогів шахтарів. Ганьба!!!!!

    • Якщо вона корумпована і продажна чому ж тоді усі соплі після виключення Макарчука із лав профспілки.Доречі його виключили за систематичне порушення статуту організації.

    • А хтось казав ми підчиняємось напряму тільки Волинцю. Тепер сліпі, ворги шахтарів. Ганьба!!!!! Хлопці Ви оприділіться хто ворог, сліпий і кому ганьба. Завтра будете кричати Калістратов класний мужик. Краще сядьте подивіться хто ЩО робить. Треба навчитись відрізняти тих хто щось робить від крикунів які шукають одних ворогів, кричать ганьба, а самі палець об палець хоть би стукнули.

    • Хтось сильно хотів потішитись усуненням Макарчука, однак шахтарський колектив розпорядився по іншому – поновив Макарчука в профспілці.
      Все інше навколо цього – “мишина возня”

  2. Богдан”Порпилиця”-сушіть сухарі.Вам обламали скрізь дорогу, нарешті справедливість запанувала , на двох продажних придурків стало менше.Гура порядна і чесна людина горою стоїть за шахти і шахтарів.Респект Гурі.

    • Гура, порядний і чесний? Ха-ха. Чому бідні, бо дурні, чому дурні – бо бідні. І вся те незалежна профспілка безграмотні, підлі і продажні людішки-ледарі. Шахти закривають з їхньої подачі. Люди добрі, секільки ще дозволите себе дурити? Хоча цей комент напевно від родичів Гури, тому, що ні від одного шахтаря хорошого слова про нього не чути.

      • Шахтрик ти в якій школі вчився, мабуть в допоміжній як і Макарчук .Так його підтримуєш бо разом в психушкі лежав .Твій Бодя підтримує Демчишина на закриття шахт запитай як він їздив у Львів давав інтерв’ю .Гнати його в шию давно потрібно.

        • Шахти закриває уряд. Це було намічено ще до Демчишина. Набралися кредитів і тепер мусять під дудку МВФ танцювати. А там є вимога про закриття збиткових шахт, так як і про комунальні тарифи для населення. І ні Демчишин, ні наступний міністр не допоможе. На рахунок школи, вчився в нормальній і непогано. А вас напевно в лісі виховували, а то тільки й вмієте, що слюною бризгати і принижувати, це напевно від ущербності. Злитеся, що Богдан має підтримку шахтарів і заробив її допомагаючи людям. А ваші протеже тільки вміють очі замилювати і співати під дудку керівництва Волиньвугілля, напевно не за даремно, яке замість вирішення питань тягне ті шахти швидкими темпами в прірву.

          • Ваш Богдан Макарчук тільки й має підтримку від вас Шахтар.Скільки він вам заплатив або ,що , пообіцяв золоті гори .

  3. Оце так оперативніст! Ще у Києві не встигли встати з стільців профспілкові діячі, а у Нововолинську в Інтернет-виданні з”явилося повідомлення про Богдана.Звісно, що приготовлено воно було заздалегідь,а відтак хтось надто зацікавлений у тому, щоб саме так сталося. Чи не сам мер ? Недарма просунув у депутати Гуру.Саме таких діячів-підкаблучників йому і треба.Бо вони виконують будь-яку його волю.А ось Богдана схилити на свою сторону не зумів,як і не зміг примусити його мовчати.Отоді напевно й вирішив прибрати непокірного.Без проплати тут не обійшлося.А досвіду ,як ламати неугодних через коліно, нашому меру не бракує. Впевнений, що не мовчатимуть і шахтарі, які повірили Богдану.Тримайся ,друже, бо як кажуть , скільки ниточці не витися, а кінець буде.За все доведеться заплатити і тим, хто вважає, що у нього усе вже схвачено й за все заплачено.

    • І ниточка закінчилась і кінець настав.Андрію його не треба хилити він сам бігав до Венгріна домоалятися. Пиляй людина Венгріна, а він за нього горою стояв.

      • Ну й тіштесь тепер Богданом, Сліпецьким і остальними великими спецами і не нийте….

  4. Єдина нормальна людина на все “ДП ВВ”. І того переслідують. Богдане, не розчаровуйся, вони тебе не достойні.

    • Достойні тільки ті хто цілує ойго в зад. Доречі він запропонував це замдиректору, але він мужньо повівся і запропонував йому зустрітись в лісі один на один і Богдан повівся мужньо як чоловік і як ,,лідер”. Втік!!!

  5. Богданчику,а чому ти втік коли тебе виключали в Києві? Чому не прийшов на міську? Якщо в мене пам’ять не підводить ти сам говорив, що потрібна гласність. Ти навіть за себе постояти не можеш! Є таке прислів’я не рий ями іншому бо сам в неї попадеш. Знімав усіх і Демченка, і Калістратова, і Волинця, і Турманова, а вийшло! Набери по телефону знайомого СБУ-шніка і пожалійся, скажи статут не правильний, що ти його не порушував ти ж вроді би всі прблеми вирішуєш за допомогою одного телефонного звінка. Напиши донос чи як тебе Порпилиця вчив. Хай він тобі промову напише на листку бо мізки в Ліпінах залишив.

  6. Навіщо стільки тут різного бруду. Обєктивну оцінку Макарчуку дав його КОЛЕКТИВ, з яким він живе і працює – Макарчук вже поновлений в профспілці і включений до складу профкому.
    Чи тепер Ви скажете, що там всі хворі ?

  7. Заслуговує поваги той з критиків Макарчука, який прийде на Бужанку і привселюдно скаже озвучить свою позицію. Якщо ні – це просто базікання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа