<

Роман Гальчик продовжує боротися із раком – попереду новий курс хіміотерапії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 20.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Онкохворий 3-річний Роман Гальчик з Нововолинська у турецькій клініці «Аджібаден» в Стамбулі пройшов курс хімії. Хлопчик повертається додому, та через тиждень на нього чекає ще один блок терапії та нові обстеження.

Нагадаємо, Ромчик долає агресивну форму раку – злоякісну пухлину головного мозку. За 8 місяців він переніс дві операції, хімію та променеву терапія. У клініках Німечинни, Іспанії, Італії та Ізраїлю, куди зверталися батьки, хлопчику відмовили у лікуванні.

Батьки покладають надії на турецьких лікарів.

Світлана Гальчик у групі в фейсбук  “Гальчик Рома – боротьба за життя” написала, що попереду ще один сеанс хіміотерапії, після якого Рочмик пройде чергове обстеження.

“Як ви знаєте, в цей час ми пройшли перший блок хіміотерапії в Стамбулі. За тиждень ми впали в аналізах, але Ромашка швидко відновився, ми планували відновлення на два тижні, а він за тиждень ввійшов в норму. Тому нам лікар дозволив поїхати додому до наступного блоку і ми не змогли відмовитись від такої можливості, тому зараз ми в аеропорту, чекаємо на літак.

За цю хіміотерапію ми витратили 5919 доларів, оренда житла 800 доларів . Не дешево, але головне результат. Я вірю, що це правильне наше рішення. 

Наступна хіміотерапія у нас запланована на 27-28 червня. Надіємось вистачить коштів. Цей другий блок для нас дуже важливий, так як після нього буде контрольне МРТ, яке і вирішить, чи ми продовжуємо, чи їдемо додому. 

Дякуємо всім за підтримку, за кожне добре слово, за кожну гривню, за молитву. Прошу дуже не переставати молитись, при можливості ставити свічку за здоров’я Ромчика”, – пише мама хлопчика.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




один коментар
  1. Світлана, хай Бог вам допомагає. Сили Вам та терпіння. А Ромчику здоров’я та сили, щоб перемогти цю хворобу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа