<

Робоча група розпочала роботу з розробки Стратегії розвитку Нововолинська до 2025 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:16 | 6.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради став одним із переможців  конкурсу  з розробки стратегій розвитку територіальних громад для представників ОТГ та міст обласного значення в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізується Асоціацією міст України спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна).

Представники виконавчого комітету беруть участь у річному циклі навчання з розробки стратегій розвитку, – про це повідомляє сайт міської ради.

П’ятого вересня 2017 року, відбулося засідання робочої групи, яка створена відповідно до розпорядження міського голови. Учасники  обговорили  ключові напрямки розвитку Нововолинська.

Під час формування карти капіталів  були встановлені прийнятні для міста інструменти економічного розвитку.

Робоча група провела попередній SWOTаналіз, визначивши сильні та слабкі сторони громади, а також можливості та загрози.

До слабких сторін віднесли трудову міграцію, зокрема, відтік населення та низьку активність громади. Сильною стороною назвали наявність ряду діючих бюджетоутворюючих підприємств. Місто має можливості для розвитку, так як є промисловою зоною, має зручне географічне розташування. До загроз віднесли політичні, законодавчі, міграційні ризики.

На завершення заступник міського голови Олександр Громик, який головував на засіданні, зазначив, що висловлені учасниками групи пропозиції будуть узагальнені та запропоновані для обговорення громадськістю через засоби масової інформації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер