<

Рішення про скасування безоплатного проїзду дітей з багатодітних сімей у Нововолинську буде оскаржуватися в суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 27.11.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Прокуратура наполягає на скасуванні рішення Нововолинської міської ради щодо встановлення платного проїзду дітей з багатодітних сімей у міському транспорті.

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Волинського окружного адміністративного суду з позовом до Нововолинської міськради.  У вимогах –  визнати протиправним та скасувати рішення органу місцевого самоврядування про запровадження платного проїзду дітей з багатодітних сімей, – повідомляє прес-служба Волинської прокуратури.

Нагадаємо, що 12-го жовтня на сесії міськради депутати прийняли рішення «Про перелік категорій громадян, яким додатково надаватимуться пільги при здійсненні перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі». Дітей з посвідченням багатодітної сім’ї позбавили права безоплатного проїзду. Їх прирівняли до дітей шкільного віку.

У Нововолинську проїзд дітей з багатодітних сімей відтепер платний. Це суперечить нормам закону України «Про охорону дитинства». Прокурори наполягатимуть на скасуванні рішення, що суперечить чинному законодавству.




коментарів: 8
    • Всі діти однакові!!! але є Закони України і їх потрібно дотримуватися, а не скаковувати за бажанням МЕРА… Можна і окремий автобус ШКІЛЬНИЙ запустити по місту… Але для чого йому напрягатися, краще гроші відмивати на укладанні бруківки, заміні труб теплотраси і т.п.

  1. Тим що з нашитми зарплатами, і з космічними цінами і двох діток трудно виховати, а уявіть що багатодітним робити

  2. нехай цей перелік порозвішують в маршруті №13,щоб ОСОБЛИВО водії знали і пам’ятали що діти —сироти нневходять в цей перелік.Виганяють нагло.

  3. Прокурори галку ставлять а перевізники страждають.По закону в міському транспорті немає дитячих а перевізники возять дітей за 50% добийтеся того що діти будуть їздити за повну вартість.І взагалі які можуть бути пільги якщо держава їх нефінансує.Дякуйте що в нас самий менший проїзд в Україні.Якшо піднімуться ціни на проїзд в нововолинську дякуйте Бабійчук у і багатодітним.Хтось повинен це перекрити.

  4. Вася,в якому сенсі в нас проїзд дешевий?! Малюсіньке містечко! А ціни як у великому! Тут немє де їздити! Знахабніли вкрай! Стаждальці! Закон захищає багатодітних, і не треба нам дякувати! подякуйте владі, і добивайтеся фінансування! Там свої права захищайте, судіться якщо треба, а не за рахунок пільговиків вирішуйте проблеми, по Закону України діти з багатодітних сімей миають право на безоплатний проїзд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер