<

Рішенням Нововолинської міської ради обмежено режим роботи «лото»-закладів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 14.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

14-го листопада на 32-й сесії Нововолинської міської ради депутати прийняли рішення про обмеження режиму роботи лотерейним закладам з 8:00 до 20:00 години.

Розглянувши звернення депутатів від 25-го березня 2019-го року та врахувавши пропозицію, яка надійшла під час громадських слухань 15-го травня від депутата міської ради Володимира Шаповала, обранці громади прийняли рішення “встановити режим роботи з 08:00 до 20:00 години всім закладам, що здійснюють діяльність у сфері розповсюдження лотерей”. Рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території міста.

Контроль за виконанням даного рішення покладено на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності, діяльності ЗМІ, правопорядку та протидії корупції. Нововолинському відділенню поліції доручили згідно рішення вжити дієвих заходів задля забезпечення дотримання режиму.

Зазначимо, що у Нововолинську та в сусідньому Володимирі-Волинському вже давно обговорють проблему функціонування гральних закладів, які замасковані під заклади з продажу лотерей. Раніше депутати Володимир-Волинської міської ради подавали запити в прокуратуру і це результатів не дало. Тим часом лише в центрі обох міст працює до п’яти таких закладів.

Нагадаємо, що раніше БУГ повідомляв, що активісти і ветерани АТО призупинили роботу гральних закладів на Львівщині.




один коментар
  1. І що то дасть? Тіпа, хочуть показати ті депутати, що вони працюють. Алкашню, купи шприців біля міськради, вуличну злочинність, крадіжки то, для них таке. Малозначущі, як і комунальні тарифи найвищі в державі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер