<

Рятувальники у Нововолинську нагадали священникам правила пожежної безпеки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:53 | 4.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Аби Різдвяні свята пройшли без надзвичайних подій, 3-го січня Нововолинські рятувальники провели профілактичну роботу з настоятелями церков міста Нововолинська щодо пожежної та техногенної безпеки при проведенні масових заходів під час Різдвяних свят.

У період Різдвяних свят у церквах та храмах проводяться богослужіння. Велика кількість віруючих людей щороку приходять на Різдвяне богослужіння. саме тому працівники ДСНС вирішили завітати до священників.

Під час спілкування рятувальники нагадали представникам духовенства правила пожежної безпеки, правила поведінки під час пожежі, евакуації, використання первинних засобів пожежогасіння.

Також, рятувальники поповнили наочними агітаційними матеріалами куточки безпеки культових споруд та вручили тематичні листівки.

Основними причинами виникнення пожеж в культових спорудах є використання відкритого вогню та нехтування правилами пожежної безпеки. Тому, з метою своєчасного вжиття організаційних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки у місті в період вихідних святкових днів рятувальники працюватимуть у посиленому режимі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа