<

Ресторан «Круїз» зачиняється: що ж буде з легендарним закладом Нововолинська?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 13.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
54
/ коментарів 6

Вчора, 12-го червня, ресторан «Круїз» у мережі повідомив нововолинців про закриття. У місті є чимало кафе, які відкрилися не так давно, «Круїз» же працював 16 років, тричі за цей час змінювався в дизайні та завоював любов постійних клієнтів. Чому ж ресторан припиняє своє існування?

«Друзі, 16 років пройшли як один день, і протягом цього всього часу ми старалися радувати Вас нашими смачними стравами  та приємним відпочинком. На жаль, прийшов час прощатися…

Наша ресторація зачиняється 25-го червня 2018 року. Ми б дуже хотіли знову зустрітися з Вами до закриття! Всіх наших друзів і тих хто цінує смачну кухню  ресторації CRUISE ми запрошуємо на прощальні вечори з 18-го по 24-те червня! На знак  вдячності всім постійним гостям буде надана знижка -25% на всі наші фірмові наливки та настоянки.

З любов’ю  чекаємо на Вас на останні вечори у ресторації Cruise! Дякуємо Вам за постійність і тепло яким Ви наповнювали наш заклад! Дякуємо що були з нами весь цей час!», – повідомили у фейсбук на сторінці закладу.

У коментарях мешканці Нововолинська засмутилися та висловили свої думки.

Ірина Ковтун: «Чому закриваєтесь??? Найкращий ресторан Нововолинська, з дуже смачною кухнею, приємною атмосферою та професійним персоналом!».

Pavlo Zusko: «Йой, о це так несподіванка. Така кухня хороша, і обіди, і вечері, і комплексні люксові. І новий інтер’єр».

Oleg Tarasich: «Рекламний піар хід! Буде щось інше, краще…».

Maryashka Fgirl: «І так глухо,то ще круїз закривається».

Богдан Бадзюнь: «Погано. Весілля тут було, купа різних свят і подій. Може Ви ще передумаєте?».

Підприємець Юрій Сиротюк, дружина якого займається рестораном, у коментарі «БУГу» розповів, що вирішили закрити заклад, бо немає кому працювати.

«Це нелегкий бізнес. Щоб тримати марку, потрібен хороший персонал. У дружини (Алла Сиротюк, – ред.) багато ідей, вона готова працювати, але немає з ким. Хороших адміністраторів знайти тяжко, а кухарі один за одним їдуть в Польщу. Зарплата у 10 тисяч, яку ми готові були платити, не влаштовує», – говорить Сиротюк.

Як підприємець він також зазначає, що якщо одна справа не приносить задоволення та бажаного результату, то гроші потрібно вкладати у щось інше.

На ресторан вже є покупець. Що буде із ним далі – поки що комерційна таємниця. Новий власник буде вже вирішувати як використати приміщення. Чи буде там новий ресторан, дізнаємося згодом.

Нагадаємо, Юрій Сиротюк викупив старий кінотеатр та вже розпочалася його реконструкція під розважальний центр для сімейного дозвілля з торговельними точками та великим фітнес-залом.




коментарів: 6
  1. Піар-хід…назву поміняють,на маму перепишуть…Сапожнікову подарують…Варіантів тьма!

  2. Щоб працювати з людьми потрібно володіти високою культурою, тактом, витримкою. Шанувати і поважати людей і їхню працю,чого бракує господині цього закладу. І тому,навіть при високій зарплаті, людина не хоче себе почувати приниженою. Тут є над чим задуматися Аллі Володимирівні і змінити своє відношення до людей.

  3. Оплата праці не головне!!! Головне справедливості потрібно!!! Чимало людей йшло з закладів з вищою заробітною платою в менш престижні але з добросовісним відношенням…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок