<

Ремонтують входи у міський парк Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 4.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

4-го липня розпочали роботи з облаштування входів у міський парк культури та відпочинку Нововолинська.

Роботи виконує підприємство “МП Сантехмонтаж”. На місці своїх працівників контролює директор Анатолій Коптюк.

Журналісти БУГу поцікавилися вартістю проекту. Однак Коптюк зазначив, що роботи виконує в кредит, тому ще не знає кошторису.

Розпочали асфальтування з пандусів. Далі проведуть ремонт сходів.

Зазначимо, що входи у міський парк перебували в аварійному стані тривалий час. Цього року в парку з’явився новий директор. Можливо таким чином закладають початок облаштування місця для відпочинку нововолинців.




коментарів: 5
  1. В цьому “парку” тільки фільми жахів знімати, краще парк нормальний зробили б, а не страхіття де крім ворон які все загадили, нічого і немає, чим проср…ати в пустую більше 20 млн. грн. на стадіон, на який 99% мешканців, ходять тільки на якесь свято, коли приїзжають якісь співаки!!! А заасфальтувати один пандус, і зробити з цього новину року, так це позор і ганьба!!!

  2. Коли нарешті придбають велику пожежну драбину,щоби доставала до 5-го поверху і вище( в місті є ще багато 9-ти поверхівок).Коли більше року ,тому згоріли в пожежі молода жінка і двоє діток по вул. Гагаріна-19,виявилося що в пожежників нема драбини ,щоб доставала до 5-го поверху!!!А фірму Коптюка давно потрібно називати ,,Сантехвідмив”,за відмивання на пару з керівництвом міськвиконкому, коштів в великих розмірах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер