<

Ремонт дороги біля Нововолинської міськради: щоб врятувати асфальт, роблять проливку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 22.08.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ коментарі 4

На проспекті Дружби в Нововолинську, поруч з адмінбудівлею міської ради, проводять ремонт асфальтного покриття з використанням технології проливка.

Роботи здійснює луцька фірма Унідор Сервіс, на які передбачено 804 тисячі гривень з обласного бюджету.

22-го серпня на сесії Нововолинської міської ради мер міста Віктор Сапожніков розповів, що проливку роблять, щоб врятувати асфальт від руйнування.

“На цій ділянці насичений рух транспорту, проводимо тут такі заходи, як випускний бал та інші. Асфальт почав покриватися сіткою, вже його латали. Якщо не зробити цього (проливки – ред), то будемо значно дорожче ремонтувати: спочатку ямковий ремонт, потім класти новий асфальт”, – розповів міський голова.

Сапожніков також зазначив, що розмітка на ділянці, де йдуть роботи, залишилася стара, нову нанесли в одному місці .

“Погано лише, що може потрапити туди бруд”, – зауважив мер.

На фото видно, що зіпсувати нову розмітку вже встигли.

Працівники, які виконують роботи розповіли, що ремонтують покриття протяжністю 450 метрів. Після нанесення шару потрібно чекати доки він висохне, та прокласти ще один.

Заступник міського голови Володимир Рожелюк зауважив, що мешканці обурені роботами і кажуть, що це викидання грошей. “Та таку технологію використовують в усьому світі”, – зазначив він.

Додав також, що цього року область зменшила фінансування на дороги. Якщо торік було 7 мільйонів гривень, цього – лише 1 мільйон 300 тисяч.




коментарів: 4
  1. Маю величезні сумніви щодо “порятунку” шляху та навантаження на нього, як сказав міський голова В. Сапожніков. Великовагові авто та фури там не їздять і не їздили ніколи. Навантаження на дорожнє покриття – мінімальне. Це, вочевидь, щось інше. І я знаю що. Здогадайтесь.

  2. Чергове списування бабла краще б за ті гроші зробили ремонт там де необхідно а то показуха до дня шахтаря перед виконкомом може хто приїде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа