<

Ремонт доріг, пільговий проїзд та стихійні сміттєзвалища: Борис Карпус провів прийоми громадян у Грядах та Благодатному

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 26.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1241
/ Коментарі відсутні

25-го жовтня міський голова Нововолинська Борис Карпус поспілкувався з жителями селища Благодатного та Грядівського старостинського округу.

Більшість звернень стосувалась порядку в громаді: ремонту доріг, облаштування зупинок, встановлення сміттєвих баків та прибирання сміття, повідомляють на сайті міської ради.

Директорка закладу дошкільної освіти Благодатного Тамара Дан цікавилась можливістю виділення коштів з міського бюджету на ремонт даху в установі. Також говорили про необхідність виділити кошти на ремонт вбиралень у дитячому садку.

Багатодітні мами звернулися до мера Нововолинська з проханням допомогти врегулювати питання пільгового перевезення їхніх дітей на маршруті 284.

“Тут моя позиція стійка: якщо ми відшкодовуємо пільгове перевезення у Нововолинську, то у Благодатному має працювати така ж процедура. Буду тримати на контролі це питання”, – сказав Карпус.

З колективом будинку культури села Гряди обговорювали кадрові та організаційні питання.

З керівником комунального господарства Грядівського старостинського округу Анатолієм Бадзюнем говорили про роботу підприємства.

Ситуація потребує втручання міської влади. Необхідно навести порядок зі стихійними сміттєзвалищами, укласти договори на вивезення сміття та водопостачання з абонентами.

Загалом 25-го жовтня зареєстровано 10 індивідуальних та колективних звернень. Міський голова дав доручення керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств оперативно зреагувати на звернення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця