<

Релокація підприємств: Нововолинська громада надає площі для перевезення бізнесу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 4.05.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1472
/ 1 коментар

Нововолинська влада працює задля надання можливості внутрішньопереміщеним особам надалі розвивати бізнес уже в новому місті.

Більшість переселенців, рятуючи себе та рідних, полишали не лише свої домівки, але й роботу. Як розповів міський голова Борис Карпус, на території Нововолинська уже сформовано понад 80 площ для реалізації відновлення бізнесу.

Охочим надають відповідну анкету для заповнення необхідної інформації. Надалі під кожен запит формують «бізнес-тур» та надають відповіді на конкретні питання щодо логістики, виробничих площ, проживання працівників та інше.

“Уже складено списки людей, які зацікавились даною пропозицією. 6 осіб вже відновили бізнес в Нововолинську”, – зазначив Борис Карпус.

Щодо роботи у Нововолинську: наразі на м’ясокомбінаті доступні 15 вакансій формувальників, 7 пакувальників, тобто одне підприємство уже готове працевлаштувати 22 особи.

ТОВ «Моделпак» у Благодатному потребують у штаб 12 працівників, фабрика гофротари потребує машиніста, ТОВ «Імперія жирів» електронника, а ТЗОВ «Хан-Електробау» – технічних спеціалістів. Також у пошуках інженера-технолога ливарне підприємство.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок