<

Реконструкція теплотраси: Коптюк “нагрів” нововолинців на більш як 898 тисяч гривень?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 7.06.2017 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
53
/ коментарів 40

ПП “МП Сантехмонтаж” виграло тендер вартістю 898 188 гривень на реконструкцію теплової мережі на вулиці Маяковського в Нововолинську. Бажаючих на власні очі побачити, як проходять роботи із заміни теплотраси, просимо уважно дивитися відео, надане жителями міста.

На Маяковського повним ходом ведуться роботи по заміні проіржавілої теплотраси. Будівельники все того ж “Сантехмонтажу” замість напівзотлілих труб кладуть нові, мешканці радіють та дякують владі та керівництву підприємства за турботу.

Радіють жителі, як діти. Але не всі. Бо деякі зробили свої маленьке розслідування і виявилося, що масштабний ремонт комунікацій насправді – банальне повсякденне відмивання грошей. Подивитися, яке “підземне” місто знаходиться під нами, запропонували наші винахідливі читачі. Як би не оглядали трубу з обох боків, помітити її стан можна лише помістивши телефон з ввімкненою камерою усередину.

Фокус-покус від Коптюка: всередині нова труба виглядає точнісінько так, як і стара. Різниця лише в тому, що старі труби є надійнішими – про це говорить товщина металу.

Де бере ці труби директор “Сантехмонтажу” (чи, може, виготовляє їх сам?) – таке питання мало б цікавити наших турботливих чиновників спільно з представниками правоохоронних органів. Чи, можливо, керівники міста знайомі з особливостями вітчизняного ремонтно-будівельного бізнесу?

То коли чекати пориву, пане Коптюк?




коментарів: 40
  1. Це “Реновація” по Нововолинські НАНОТЕХНОЛОГІЇ по Коптюківські

    А якщо серйозно то ця публікація вже = заява в прокуратуру

  2. Клас-с-сс! Це вони монтують теплотрасу до прокуратури, де сидить І.Васьовчик – який отримує… а ось і не скажу! А від прокуратури поведуть старі труби прямо до садочка де виховують його дітей. Гай-гай, виборці! Ну, чого дивуєтеся – хіба вам вперше, коли А. Коптюк виграє мільйонні тендери? Минулоріч, тільки-но засипали трасу і пустили гарячу воду навпроти лазні – як воно й рвонуло! І всім, хоч би що. Зривали асфальт, копали, варили і сказали: “Зварний шов неякісно був виконаний”.

  3. Тут негайно повинен активно включитися нардеп І.Гузь та офіційно звернутися до правоохоронних органів зі зверненням про факти кримінального злочину. Доречі Коптюк виграв також тендер на закриття шахти 5 вартість якого 16-ть мільйонів. Як вам круто, правда. Тепер питання – За скільки Крптюк закриє шахту? Я гадаю за лямів 5 максимум.

  4. Ах, ти ж й…..баний піз”єц!!!Коптюк, ти здохнеш у страшних муках, повір!! Невже ти Паску святкуєш і в церкву ходиш, паску…а?

  5. Закопати коптюка разом із тими трубами. І наступний коптюк вже задумається. Де прокуратура де СБУ…

  6. Так а взавтра його кантора за наші гроші буде ремонтувати ці труби це не Коптюк – це людина Піз…дюк!

  7. цей дибілоїд купляє по шаленим цінам труби, які викопують на цекровому заводі у володимирі. По документах вони нові, а так крадені))))))

  8. Зранку одразу визивайте на місце міліцію та прокуратуру та пишіть колективну заяву до прокуратури. Також, просіть допомоги у рослідуванні цієї справи місцевих депутатів – буде видно хто з народом а хто з мером та Коптюком. Запросіть на місце злочину якомога більше журналістів, навіть з областних видань, щоб зафільмували цю халтуру більш професійним обладнанням. Також, повідомте про цей випадок журналістів програми “Гроші”.
    Ну і найголовніше… разом з журналістами, одночасно запросіть на місце злочину вашого мера.
    Тільки максимальне розголошення дасть хід цій справі і не дасть ті труби тихенько “закопати” на місцевому рівні.

    • Як Вам новина, що кОПТЮК разом з Сапожніковим КУПИЛИ тендер на “Реконструктиризацію (закриттю) шахти №5 “Нововолинська””.
      КУПИЛИ “СПЕЦІАЛІСТИ”, які ні одного дня не були пов’язані з гірничою справою. Гроші вкрадуть, то таке. А от людей які загинуть на закритті, при порушенні ТБ, під керівництвом Коптюка не вернеш.
      Справа в тому , що людські прокльони будуть проявлятися на дітях, внуках та подальшому поколінню. Сапожнікову переживати нема за що, а от Коптюку гроші затьмарили все, і совість, і порядність. Просто людська потвора. Анатолій!!! Побійся Бога !!! Пожалій нащадків !!!
      Старий пердун, скільки тобі ще жити ну 5-10 років, якщо від жадібності не загнешся раніше.

  9. Громада міста вимагає від коптюка за власний кошт, демонтувати всі труби на інженерних мережах, які прокладав “Сантехмонтаж” за остані три роки і перевірити їх на відповідність ДСТУ

    • До “Громади міста”. Хороші пропозиції, слів нема. Все буде перевірятися і комунальне майно теж, а ті хто його вкрав або отримав у подарунок – доплачуватимуть, чи повертатимуть громаді міста. Але станеться це не раніше, аніж коли піде у відставку чинний мер.

    • Головний представник Громади Сапожніков В.Б. – ПРОТИ !!!
      Питання будуть?
      Всі проекти на всі роботи розробляє Коптюк, потім сам оцінює ці роботи. Внконує ! А потім сам в себе приймає. Відповідно про яку якість мова. Кришує Головний представник Громади Сапожніков В.Б.
      Відкати 30-40% !!! Чим більше вкраде, тим більший відкат.
      Не подобається? Будеш “вякати”, спалять або порубають машину, а ще гірше покалічать. От сиди і думай, чи потрібне Вам те ДСТУ.
      Питання є? Питань нема.

  10. Дети бегают по ямам,которые не прикрыты, а то,что засыпали,тяп ляп лишь бы считалось. Плиты, которые должны прикрывать трубы,лежат на поверхности,а трубы просто землёй засыпаны.

  11. Вже поліція з своїми експертами міряють розриту територію на маяковського. Невже Коптюка хлопнуть НЕ ВІРЮ.

    • Поліція поїхала, симпатичні пані з фотокамерами пішли. Приїхала бригада в шльопанцях, підтягли трубу трахторцем, приварювати будуть. Розриту поміряли, а є ще зарита територія.

  12. На рахунок хлопнуть, не факт, але те що подоять нехіло, то сто пудов, і правильно зроблять, а то вже коптило страх потеряв повністью

  13. Ну що ж побачимо чи наша доблесна поліція візьметься за розслідування цієї афери.Крім того хай перевірять за що Коптюку дали субсидію.О.Є.

  14. Дуже стидно за наше місто. Цікаво, що скаже Депутат І. Гузь, депутати міської ради та керівництво міста Сапожніков, Сторонський, Рожелюк ?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа