<

Регіональна битва діджеїв «DJ’S BATTLE-2021» пройшла у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:54 | 30.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
935
/ Коментарі відсутні

28-го серпня на площі В’ячеслава Чорновола у Нововолинську з нагоди Дня міста відбулась регіональна битва діджеїв за участі хедлайнера – DJ MR.SANNY з міста Київ.

Гостями заходу стали п’ять запрошених діджеїв з усієї території України, які з драйвом прокачали публіку та подарували незабутні враження нововолинцям. Нагадаємо, у 2019-му році на батлі діджеїв переможцем став DJ CREEK з Нововолинська.

У битві діджеїв взяли участь: DJ QBO (Богдан Кухарчук) – Здолбунів Рівненська область, DJ MIO (Вадим Риньков) – Ковель, DJ SOUNDPILL (Роман Оленіч) – Сарни Рівненська область, DJ KETRIN WAVE (Катерина Калетник) – Рівне, DJ MAXDAY (Максим Пухить) – Кропивницький Кіровоградська область.

У «DJ’S BATTLE-2021» переможцем став DJ MAXDAY (Максим Пухить) з Кропивницького. За оцінкою публіки та суддів – він був найкращим. Усім учасникам батлу вручили нагороди та сувеніри за участь.

Судили конкурс: хедлайнер заходу DJ MR.SUNNY, що завітав до нас зі столиці – Шоу Мен, ведучий ефірів радіо KISS FM, а також музичного телеканалу М1, DJ ANDREW KOTOVSKY з сусіднього міста Володимир-Волинського – вініловий діджей Волині, займається діджеїнгом 15 років, DJ FILOSOF з міста Ковель – арт-директор ресторану «Miramar» та колишній арт-директор ресторану «Classic Lounge», а також MC ZAY з Нововолинська майстер заходів, веселий ведучий і просто класний МС завдяки якому, кожна вечірка перетворюється у справжнє шоу.

Організатором такого феєричного заходу стала Марія Олійчук – директор міського Палацу культури. Вона розповіла про появу ідеї та мету проведення конкурсу між діджеями на фейсбук сторінці закладу.

«Даний конкурс проводиться з метою підтримки та розвитку творчого потенціалу молоді, підвищення професійних навиків і самореалізації талановитих диск-жокеїв, об’єднання творчих людей різного музичного спрямування, обмін досвідом між творчими силами, надання молодим людям всебічно проявити себе», – написала Марія Олійчук.

На завершення присутні відірвались на танцполі під музику найяскравішого представника клубної індустрії України DJ MR.SUNNY.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа