<

Разом до перемоги: військові передали подяки підприємцям з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 8.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1810
/ 1 коментар

Наші захисники передали подяки для підприємців з Нововолинська, які не лише від початку військово стану, але й протягом декількох років забезпечують земляків усім необхідним для виконання бойових завдань.

Журналістам БУГу вдалось поспілкуватись з небайдужими містянами, які щоденно працюють задля допомоги військовим. Їхня турбота та підтримка мотивує наших хлопців до нових звершень на фронті, що наближає нашу перемогу над ворогом.

Військовий капелан Павло Гаврилюк після чергової поїздки на Схід привіз чимало подяк від військових для підприємців, механіків та працівників з Нововолинська.

Автослюсар Назар Федик розповів, що працює з 2014-го року. Від початку воєнного стану, хлопець відремонтував понад 50 автомобілів для військових на фронт. Завдяки його небайдужості, наші захисники мають смогу ефективніше виконувати бойові завдання.

Ігор Тимощук – підприємець з Нововолинська, долучився до допомоги ЗСУ, адже більшість працівників підприємства перебувають в гарячих точках, щоденно боронячи Україну та захищаючи населення від ворога.

Родина Лукашевичів є підприємцями, які мають магазинчик з електричною продукцією. До них щоразу звертаються волонтери з проханням про закупівлю пристроїв на фронт. Як розповіла Юлія Лукашевич, після отримання запиту, одразу шукають усе необхідне.

До допомоги також долучаються працівники автосервісу та хлібозаводу. Хоч більшість мешканців надалі продовжують працювати на території нашої громади, але завжди мають змогу долучитись та придбати те, чого потребують захисники.

Нагадаємо, триває збір на тепловізор, організатором якого є військовий капелан Павло Гаврилюк. Ціна пристрою сягає 40 тис. гривень, проте він допоможе хлопцям вчасно виявити загрозу та проінформувати мешканців про небезпеку.

Реквізити банківської карти капелана:

Картка Приватбанку 5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця