<

Раніше судимий нововолинець обікрав пенсіонера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 9.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У селі Низкиничі Іваничівського району злодій викрав з господарства пенсіонера електродвигун, оприскувач та інший будівельний та сільськогосподарський реманент. Поліцейські встановили особу крадія та відкрили кримінальне провадження. Злодію загрожує до 6 років позбавлення волі.

8-го червня, до Іваничівського відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець міста Новолинськ. Він повідомив, що протягом кількох останніх тижнів у селі Низкиничі із приміщення кухні нежилого господарства невідомі особи викрали електродвигун, електрокабель, редуктор до бетономішалки та ручний оприскувач, – повідомляють правоохоронці.

Поліція оперативно встановила особу злодія. Ним виявився 27-річний мешканець Нововолинська. Викрадені речі частково вилучили та повернуть власнику. До слова, чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння крадіжки чоловіку загрожує позбавлення волі від трьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок