<

Раніше судимий чоловік “обчистив” автомобіль у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 3.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Невідома особа викрала з автомобіля автомагнітолу “Кенвуд”, флешпам’ять та блютуз вартістю 1,5 тис. грн.. Поліцейські знайшли злодія та відкрили кримінальне провадження.

2-го листопада, до чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшла заява від 30-річного жителя Нововолинська. Чоловік повідомив, що злодій обікрав його автомобіль, ‒ повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Як з’ясувалось, невідомий з його автомобіля «Форд Транзит» через незачинені двері викрав автомагнітолу “Кенвуд”, флешпам’ять ємністю 16 Гбта блютуз. Сума завданих збитків становить 1,5 тис. грн..

Поліцейські за гарячими слідами встановили, що крадіжку скоїв 37-річний місцевий житель. До слова, чоловік раніше судимий за аналогічний злочин.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.




коментарів: 5
  1. На шатарському мкр, вже в подвірьях машину страшно на ніч залишати.Заява більше року як лежить,у нашої доблесної поліції, а з тих пір у кожного сусіда щось вкрали, відкрутили чи знищили.

  2. 5 років ,з тим не було ніяких проблем.А зараз то сам швидше найдеш свої речі,ніж органи “поліцейскі”

  3. В ніч з 4 на 5 листопада на мікрорайоні Шахтарському вскрили авто Fiat Doblo/ Пробували зламати замки, нічого не вийшло. В результаті просто вибили скло і відкрили машину. Вкрали магнітолу, лешпам’ять ємністю 16 Гбта та зарядне.

    Поліція приїхала, зробили опис……………..сказали будемо шукати………….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер