<

Рана грудної клітки та стегна: розповіли про стан поліцейського, що стріляв у нападника під час різанини в Нововолинській громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 9.02.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
115
/ коментарі 2

Різана рана грудної клітки зліва, різана рана великого пальця руки, різана рана стегна правої ноги, – це діагноз 31-річного поліцейського з Володимир-Волинського районного відділу поліції, який отримав ці ножові поранення 6-го лютого під час бійки між родичами, у селі Грибовиця в Нововолинській громаді.

Про це повідомляє поліція Волинської області. Як зазначають, завдяки професійним діям волинського поліцейського, врятовано кілька життів.

Ось що розказує він про ту подію:

«Думали, що це звичайна сварка, як завжди, таких викликів за зміну приходить десятки. На місці події побачили швидку, фельдшер якої сказав, що медики не підуть всередину, де відбувається бійка, адже один з чоловіків дуже агресивний, вдарив його кулаком.

Ми викликали підмогу і підійшли до будинку. Спочатку з оселі вийшов брат нападника, весь в крові, потім – його дружина, також побита і в крові. Вони сказали, що між ними виник звичайний сімейний конфлікт. Під час нашого спілкування з будинку вийшов ще один чоловік з двома ножами в руках і раптово наніс кілька ударів в живіт своїй дружині, а потім – братові». 

Далі він направився з ножами до поліцейських.

«Рішення потрібно було приймати в секунді. Я зробив два попереджувальні постріли вгору і хотів здійснити постріл в бік нападника, але він стояв поруч з іншими, було скупчення людей, темно, і це було небезпечно. Я побачив, як він направився в бік напарниці, яка впала, послизнувшись. Потому вистрілив двічі йому перед ногами. У цей момент він накинувся на мене і завдав кілька ударів двома ножами. Я вистрілив у нього», – говорить Тарас, який правомірно застосував зброю того вечора. 

Усе відбулось за кілька секунд, і професійні дії поліцейського врятували одночасно кілька життів.

Нині нападник, його родичі та поліцейський перебувають у лікарні. 

31-річний капітан поліції, старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Тарас Слюсарук несе службу вже 13 років. Каже, випадки по службі бувають різні, але цей дуже зухвалий, адже нібито звичайний сімейний конфлікт переріс у справжню поножовщину. І все – через алкоголь та наслідки від зловживання ним…

Нині ж Тараса провідує його напарниця, яку він, фактично врятував як не від смерті, то від поранень: травм дівчина не отримала. Чекають його удома дружина та двоє маленьких діток. Бажаємо йому швидкого одужання і повернення до лав колег-поліцейських!

Щодо 40-річного нападника відкрито провадження за двома статтями Кримінального Кодексу: посягання на життя працівника правоохоронного органу та замах на вбивство. Слідство триває. Йому оголосили про підозру, проте він перебуває у реанімації з вогнепальним пораненням.




коментарів: 2
  1. Пане поліцейський бажаю вам швидкого одужання а тому козлові так і треба щоб знав скотина мало пуль йому засадили…

  2. Тарас бажаємо тобі одужати як найшвидше,повернутись у форму і нести службу далі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер