<

“Рахую ганебним використання нововолинських шахтарів у акції перед податковою”, – Сергій Демченко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 29.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 8

29-го квітня в студії інтернет-видання “БУГ” голова місцевого осередку НГПУ Сергій Демченко висловив свою позицію з приводу пікетування Нововолинської ОДПІ шахтарями.

Як повідомив Сергій Демченко, вчора на ДП “Волиньвугілля” надійшли 5, 2 мільйони гривень. Попередньо у розмові з Володимиром Гунчиком губернатор запевнив голову НГПУ, що дав вказівку не блокувати рахунків. Водночас є багато питань, які досі залишаються відкритими. Одне з них про перерозподіл фінансів, які прийшли на ДП “Волиньвугілля” і не потрапили у кишені шахтарів, що спричинило бунт та акцію протесту перед приміщенням податкової у Нововолинську. Про це інтернет-видання “БУГ” повідомляло у новині Протестна акція у Нововолинську. Хто не віддав гроші гірникам: податкова чи ДП “Волиньвугілля”?

“Рахую ганебним використання шахтарів в акції, що вчора відбулася. Якщо це цільові кошти, яке право мав Кисельов перераховувати їх на інші потреби, чому він їх не відправив на зарплати працівникам? Гірники шахти №1 не отримали жодної копійки, бо не прийшли гроші на реструктуризацію. Кабмін не прийняв рішення на виділення цих коштів і за останньою інформацією їх не буде. В той же час ДП винне шахті за обладнення.

Працівників дев’ятої на акції протесту не було. Мене болить душа за цю копальню, яку хочуть перевести в третю групу. Навіть в міністерстві радять не переводити шахту, адже її спіткає доля першої. Насправді там є запаси вугілля, вона ще може довго попрацювати.

Ситуація з пікетом податкової у Нововолинську нагадує інцидент на Донеччині. За аналогічні дії директора ДП “Селидіввугілля” Стасюка зняли з посади і відкрили по ньому кримінальну справу.

Чому Кисельов не повернув боргів РМЗ, якому винне ДП “Волиньвугілля”? Згідний, треба було на ЦОФ дати якийсь мільйон, але не обділяти інших, кому винні гроші, особливо гірників.

Я впевнений, що Венгрин ще має вплив на людей, які тут керують. Хоча його вже шукає поліція. Від початку працівники були за те, щоб сюди призначили Кисельова за міфічні обіцянки міністерста. Радників екс-міністра Демчишина звільнили, все одно вони шукають шляхів, щоб робити на копальнях бізнес. До прикладу ситуація з затриманням вугілля з “Бужанки” на ЦОФі. Як наслідок ДП “Волиньвугіллю” отримало значні збитки в фінансовому плані. 50 вагонів помножити на 70 – 1200 тон. А щодо “Волиньвугілля”, важаю, це держпідприємство взагалі нам не потрібне, – розповів Сергій Демченко.




коментарів: 8
  1. Кантору Дп “Волиньвугля” треба розігнати і то вже! Бо кантора погубить шахти!

  2. ДП парить мізки трудягам шахтарям і відмиває лише кошти , хто з шахтарів за такий короткий термін прраці як в “ДП” може купити собі хороший автомобіль ,і дозволити собі інші блага ….????

  3. З Кисельовим усе зрозуміло,втече в ДНР,а куди будуть втікати Бодя end Порплиця?Беремо попкорн!

  4. Так неприємно читати статті ,де зовсім некомпетентні люди починають коментувати дії керівників.Оце я рахую ганебним!

  5. Порпилиця ти володієш компетенцією, як я в балеті. Перш ніж не адекватним шахтарям мізки ромиєш то хоч закон почитай, а потім людей підбурюй. Асвого протеже проплаченого навчи без твоїх листків говорити. Бо тебе не стане хто йому писати промови буде.

  6. ех демченко ,демченко.для чого ти людей дуриш ? все рівно все випливе на поверхню

    • Демченко правду каже! На ДП “волиньвугілля” усе те, що у воді не тоне вже давно випливло на поверхню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа