<

11-го листопада у Нововолинську пройдуть громадські слухання щодо шкідливих викидів заводу “Кроноспан”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 8.11.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У п’ятницю, 11-го листопада в стінах Нововолинської міської ради громада буде обговорювати наміри підприємства “Кроноспан УА” збільшити шкідливі атмосферні викиди в повітря.

Обговорення громадських пропозицій відбудеться о 15:00 в залі засідань міськради.

Як раніше пообіцяв заступник Нововолинського міського голови Олександр Громик, міська рада все ж організувала громадські обговорення, але тільки після того як депутат облради Борис Бабійчук подав до них депутатське звернення з відповідним питанням про погодження шкідливих викидів.

В газеті “Наше місто” писали про те, що “Кроноспан УА” має наміри збільшити атмосферні шкідливі викиди.

fhg54-1

Звернення і пропозицій запропонували надсилати на сайт міської ради. Варто зазначити, що в даному оголошенні пропустили пункт “Участь громадськості”.

З ініціативи Бориса Бабійчука, в результаті листування то з міськрадою, то з областю, а також за участі інших активістів, нововолинська влада виявила готовність почути думку громади.

Громадські обговорення є шансом вплинути на екологію Нововолинська, в рамках закону показати свою позицію. Тому стурбовані мешканці, закликають взяти участь у голосуванні стосовно погодження шкідливих викидів “Кроноспаном”. Якщо керівним особам фірми дадуть дозвіл збільшувати атмосферні відходи, то Нововолинськ уже протягом п’яти років не зможе змінити ситуацію.

Відомо, що жителі 15-го мікрорайону від початку діяльності “Кроноспану” стабільно відчувають специфічний запах від роботи підприємства. Нововолинці також сумніваються, що “Кроноспан” оснащений відповідними фільтрами.




коментарів: 2
  1. А чому активіст Бабійчук не піднімав цього питання тоді,як сапожніков на дуже вигідних для себе умовах віддава Панасівську землю під облаштування фірми КРОНОШПАН,обдуривши при цьомуселян,що в місті панасівцям буде краще житися, ніж в Іваничівському районі? ? ? ? ?
    А тоиу ,що тоді Бабійчук працював адміністратором на сапожніковській фірмі КОТРОЛ-ЗЕТ,яка тоді була оформлена на льоню климовича. Дослужився в хазяїна й собі до депутата. дісталася роль опозіціонера.
    Отож всі питання направляти потрібно не до КРОНОШПАНУ, а до сапожнікова. Без його волі жоден чиновник пукнути собі не дозволить.А щоб на околиці міста отримати дозвіл на шкідливе підприємство без волі на це мера це є як мінімум не реально. Тому мерунеобхідно замість того,щоб вихвалятисю кількістю інвестицій на душу нововолинця, повертати кроношпану прикарманене бабло конкретною особою та інші компенсації передбачувані Законом для перенесення фірми в інше місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця