<

Питання філії профпатології підіймали нововолинці на прийомі у Гунчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 17.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На прийомі у голови Волинської ОДА В0лодимира Гунчика побувало 26 нововолинців.

Із особистим зверненням до губернатора звернулись представники “Спілки шахтарів-інвалідів Волині”. Іхнє прохання – вирішити питання із фінансуванням громадської організації та створення філії обласної профпатології у центральній міській лікарні Нововолинська.

Губернатор пояснив, що допомога буде, але це питання не може бути вирішене одним днем. При розподіленні вільних бюджетних коштів на сесії обласної ради у березні це питання буде розглянуто.

Щодо створення філії профпатології Володимр Гунчик дав доручення компенентрим органам до 24 лютого дати пропозиції з відповідними розрахунками. “За даними охорони здоров’я хворі з профпатологією, які проживають у Нововолинську та прилеглих його територіях забезпечені стаціонарною та амбулаторною допомогою. Невирішеним залишається питання оформлення медичної документації для визначення професійних захворювань безпосередньо у центральній міській лікарні. Управлінням охорони здоров’я облдержадміністрації буде створена бригада лікарів-спеціалістів, для остаточного вирішення цього питання “, –  зазначив голова облдержадміністрації.

Шахтарі навели статистичні дані: травми нововолинських жителів складають 50% з усієї Волинської області, і 95% профзахворювань.

Губернатор звернув увагу, що процес із шахтарськими питаннями має позитив, але тепер все залежатиме від рішень сесії Верховної Ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок